Acasă Sport Tudor vrea puncte cu UTA

Tudor vrea puncte cu UTA

Antrenorul formaţiei CSM Vâlcea, Laurenţiu Tudor, a afirmat că ştie foarte bine care sunt slăbiciunile adversarei de mâine, de la ora 13.00, din deplasare, UTA Arad, şi că va încerca să profite de acestea. „Am patru jocuri pe banca CSM-ului cu UTA şi nu am pierdut. Aradul este o echipă bună, cu mulţi jucători cu nume, dar în jocurile de pe teren propriu trece printr-o pasă proastă, astfel că încercăm să plecăm cu punct sau puncte de la Arad. În prezent, Vâlcea se bate pentru menţinerea în eşalonul secund, dar sper ca jucătorii mei să depăşească acest prag şi să facă un meci bun“, a spus „Doctorul“, conform liga2.ro.
Laurenţiu Tudor nu poate conta pe atacantul Nkongue, învoit să plece acasă, în Franţa, pentru a-şi vedea copilul nou-născut, dar nici pe Tomozei şi Gogoşoiu, care sunt accidentaţi.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version