5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii speră să se scoată cu CS Mioveni şi Iaşi

Severinenii speră să se scoată cu CS Mioveni şi Iaşi

Formaţia CS Turnu Severin nu a reuşit să câştige nici în etapa a noua din Liga I, dar nu dezarmează. Antrenorul secund Jerry Gane a afirmat că este de părere că Oţelul Galaţi era o echipă de bătut, dar că lipsa experienţei elevilor săi şi neşansa au jucat un rol important. „Am câştigat un punct, dar putem spune şi că am pierdut două. Am avut determinare, posesie, ne-am creat ocazii şi să nu uităm că am jucat cu Oţelul Galaţi, o fostă campioană. Pentru noi fiecare meci este o provocare, o aventură, şi sperăm să se termine frumos. I-am felicitat pe băieţi pentru efortul pe care l-au depus şi pentru ocaziile pe care şi le-au creat. Eu zic că dacă aveam puţin noroc puteam câştiga acest meci. Şi experienţa adversarilor a contat în acest joc… Nu avem liniştea necesară, pentru că atunci când nu câştigi apare acel blocaj de care greu scapi, dar îţi trebuie răbdare, luciditate, optimism. E dorinţa prea mare de a da gol şi atunci te precipiţi şi greşeşti“, a spus „secundul“ lui Napoli.
Jerry Gane a mai spus că severinenii vor pregăti foarte bine partidele cu CS Mioveni, în Cupa României, programată mâine, de la ora 16.30, pe teren propriu, şi cu CSMS Iaşi, în campionat, întâlnirea din Moldova fiind stabilită pentru sâmbătă, de la ora 19.00 (Dolce Sport 1). „Urmează şase-şapte zile grele, cu două meciuri, pe care le vom trata cu maximă seriozitate. Sper să trecem de Mioveni, chiar dacă obiectivul nostru nu este Cupa României. Este un meci oficial pe care trebuie să-l câştigăm şi să ne facem suporterii fericiţi. Apoi vine meciul de la Iaşi, unde trebuie să fim foarte atenţi şi să obţinem maximum posibil, pentru că în situaţia noastră fiecare punct contează. Cu Iaşiul este un meci de şase puncte, ţinând cont de faptul că este principala noastră contracandidată la evitarea retrogradării. Noi sperăm să câştigăm acolo şi să luăm un avans, dar şi dacă facem egal este bine“, a completat Jerry Gane.
Referitor la venirea investitorilor, Jerry Gane a afirmat că există în continuare discuţii, pentru că echipa are nevoie de linişte pe plan financiar. „Sunt discuţii, nu pot să spun mai multe, dar sper să se concretizeze ceva, pentru că situaţia financiară tot timpul aduce linişte la o echipă. Atunci când ai restanţe nu e bine, dar băieţii noştri au înţeles situaţia şi ştiu că nu sunt singura echipă din Liga I cu probleme. Oricum, se vor rezolva toate în curând. Eu am mai fost la echipă şi în Liga a II-a şi au fost probleme, dar s-au rezolvat, aşa va fi şi acum“, a încheiat Jerry Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS