24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii, în focuri

Gorjenii, în focuri

Pandurii trebuie să strângă rândurile şi să le taie elanul clujenilor de la CFR după succesul de la Braga

Înfrângerea usturătoare cu Petrolul Ploieşti a readus-o cu picioarele pe pământ pe Pandurii Târgu Jiu, formaţie care a trecut repede peste sincopă şi care se concentrează pentru un meci extrem de important. Oltenii vor întâlni duminică, de la ora 21.30 (Digi Sport 1), pe teren propriu, pe CFR Cluj, şi au ambiţia să nu cedeze nici un punct campioanei României, revanşându-se astfel faţă de proprii spectatori. Nici ardelenii nu concep eşecul, optimismul acestora fiind alimentat de succesul răsunător, înregistrat la mijlocul săptămânii în Portugalia, când au câştigat cu 2-0 în faţa celor de la Sporting Braga, în prima etapă din faza grupelor din Liga Campionilor.
„Nu cred că fanii au motive să nu vină din nou la stadion. Exceptând evoluţia de la Ploieşti, nu le-am dat motive până acum să nu fie alături de noi, aşa că eu cred că vor veni în număr cât mai mare. Doar jucăm cu campioana României, dacă nici acum nu eşti alături de echipă, atunci când? Eu unul am văzut o mostră despre ce înseamnă sprijin din tribună, atmosferă, chiar în etapa trecută, la Ploieşti, şi mi-aş dori să ne apropiem cât de cât de ceea ce se întâmplă acolo. Ar fi extraordinar să vedem din nou un stadion plin la Târgu Jiu. Chiar îi invit pe fani să vină şi să fie alături de noi. Vremea normal că mi-aş fi dorit să fie favorabilă unui adevărat spectacol de fotbal. Dar, chiar dacă va ploua, sunt convins că terenul va fi în condiţii foarte bune, va rezista. Mai important e să reziste echipa…“, a declarat Petre Grigoraş, conform gorj-domino.com. „Va fi o etapă fierbinte pentru noi, deoarece, după ce am păţit în ultimul meci şi după ce am văzut miercuri seară, CFR este într-o formă maximă, cu un joc foarte exact, cu nişte contraatacuri rapide şi letale. Am văzut, de asemenea, că au un jucător în mare formă, Bastos, care cred că e jucătorul momentului la CFR. Dincolo de asta, forţa echipei campioane, chiar dacă nu pot juca la noi doi-trei jucători, este deja cunoscută, CFR are un lot complet, cu multe valori, iar Pandurii, pentru a spera la ceva, trebuie să dea totul, să-şi depăşească condiţia. Felicitări CFR-ului pentru evoluţia din Liga Campionilor, chiar merită apreciaţi şi respectaţi“, a completat tehnicianul Pandurilor.

Meci de 1×2

Petre Grigoraş a analizat confruntarea din toate punctele de vedere şi a ajuns la concluzia că deznodământul este imprevizibil. „Cred că meciul de duminică este deschis oricărui rezultat. La prima vedere, noi am începe cu un uşor avantaj că jucăm acasă, că în ultimele întâlniri directe am câştigat, dar toate astea sunt avantaje relative pentru că CFR, pe lângă faptul că sunt campionii României, mai traversează şi o formă deosebită. Cheia e să avem atitudinea pe care am avut-o în meciurile importante. E adevărat, un rezultat pozitiv ar putea fi chiar şi un egal, dar asta nu înseamnă că jucăm la egal. O remiză în compania campioanei nu ar fi un capăt de ţară, însă e clar că pregătim meciul doar pentru victorie“, a afirmat Petre Grigoraş, al cărui lot nu-l va cuprinde pe mijlocaşul Claudiu Voiculeţ, suspendat după cartonaşul roşu văzut în etapa trecută de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS