10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa vrea puncte cu Giarmata

CS Apa vrea puncte cu Giarmata

Formaţia craioveană a plecat de ieri spre Timişoara, atmosfera în sânul echipei fiind foarte bună, Răduţ şi compania fiind optimişti înaintea confruntării cu Millenium

Bulversată la începutul săptămânii după permutările la nivelul băncii tehnice, CS Apa Craiova a reuşit să treacă peste toate problemele şi e gata să lupte şi pentru liniştea din clasament. Delegaţia grupării din Bănie a plecat ieri, la prânz, spre Timişoara, urmând ca astăzi, de la ora 17.00, să fie aptă pentru disputa cu Millenium Giarmata, o formaţie care stă foarte bine din punct de vedere financiar şi care are un lot bun.
„Ştim că întâlnim o echipă bună, nu cu probleme, şi sunt convins că ne aşteaptă un meci greu, dar eu sunt optimist. În ciuda celor întâmplate în această săptămână echipa s-a pregătit bine şi eu îi văd pe băieţi foarte motivaţi. Cred că vom face un joc bun şi vom câştiga“, a declarat delegatul clubului, Ion Mihai, pentru GdS.
„Sper să fi scăpat de ghinioane, pentru că în primele trei etape am avut multă neşansă. Avem un lot bun şi am încredere mare în băieţi, ne vom întoarce cu punct sau puncte de la Timişoara“, a spus, la rândul său, Dorel Grigorie, preşedintele-antrenor al CS Apa.

Răduţ, antrenor secund

Pentru ca legătura cu jucătorii să fie cât mai strânsă, preşedintele-antrenor Dorel Grigorie şi delegatul Ion Mihai au decis ca mijlocaşul Costinel Răduţ să deţină şi funcţia de antrenor secund, pe lângă cea de căpitan. De voie, de nevoie, Răduţ a acceptat, dar nu se împacă deloc cu noua postură. „Da, am cumul de funcţii acum… Vreau să rămân jucător, e prea devreme să devin antrenor secund. Eu mă consider tot jucător şi sper să vină rapid cineva la echipă să-mi ia postul de antrenor secund. Tot ce vreau acum e să câştigăm şi noi primul meci“, a spus Răduţ. „E bine cu Răduţ secund, e mai atent cu noi. Să fie într-un ceas bun, poate în noua formulă câştigăm şi noi la Giarmata“, a mărturisit mijlocaşul Robert Căle.
Lotul echipei CS Apa Craiova pentru meciul de la Timişoara cuprinde 17 fotbalişti, fiind vorba despre: Adrian Surdu, Alex Firulescu – Frank Orban, Aurel Lupu, Adrian Gheorghiţă, Dragoş Ionele, Alex Dreşcă, Alin Bălă, Mădălin Boerică, Mihai Flori, Octavian Trăistaru, Tibi Trăistaru, Costi Răduţ, Robert Căle, Andrei Băia, Dănuţ Stancu şi Alin Stancu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS