16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş ştie reţeta succesului

Grigoraş ştie reţeta succesului

Chiar dacă Pandurii Târgu Jiu a pierdut fără drept de apel la Ploieşti, cu Petrolul, gorjenii nu dezarmează, iar antrenorul Petre Grigoraş ştie reţeta ca echipa sa să rămână în vârful clasamentului Ligii I. „O să am o discuţie şi cu jucătorii. Pentru a te putea menţine în fruntea clasamentului trebuie să joci pentru echipă, să depui un efort foarte mare şi să fi un luptător în teren, indiferent cu ce adversar joci. Dacă la prima înfrângere cedăm, înseamnă că suntem nişte oameni slabi. Am pierdut trei puncte, atât. Principalul vinovat sunt eu. Eu aleg jucătorii care intră în teren, formula de joc“, a declarat Petre Grigoraș, la Sport Total FM.
Alexandru Maxim este unul dintre jucătorii care vor fi „urecheaţi“ de antrenor, care îl consideră un egoist, mai ales în unele momente-cheie pentru Pandurii. „Așa cum l-am lăudat o să-l şi critic, pentru că a fost egoist şi ar fi putut să rezolve jocul. Putea să-i paseze lui Ibeh, dar poate prea multe laude câteodată strică. Poate nici eu nu am ştiut să gestionez situaţia în cele două săptămâni de pauză. Îmi asum responsabilitatea în întregime. Eu sunt cel care va răspunde în faţa conducerii, nu jucătorii“, a explicat Grigoraş.
În privinţa meciului de pe teren propriu, cu FC Zagon (Liga a III-a), din cadrul „16-imilor“ Cupei României, Grigoraş a considerat că Pandurii a avut noroc şi că nu concepe eşecul: „Orice meci ne interesează. Cred că am fost cei mai norocoşi. Vom juca şi pe teren propriu şi cu o echipă inferioară din punctul de vedere al ligii în care joacă. Cred că avem prima şansă“, a punctat Petre Grigoraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS