10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBute nu mai vrea să boxeze în România

Bute nu mai vrea să boxeze în România

Lupta programată pentru 3 noiembrie între Lucian Bute (foto) şi Denis Grachev ar fi trebuit să aibă loc în România, însă în cele din urmă se va disputa în Canada. Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box (FRB), a explicat că „Mister KO“ a refuzat să boxeze în România, nemulţumit de faptul că a fost asociat cu un partid politic.
„Faptul că Lucian a fost amestecat în chestiuni legate de politică l-a afectat destul de mult. A avut multe ezitări şi a acceptat doar pentru că se simte foarte bine acasă. Mi-a spus să evit viitoarele meciuri în România“, a declarat Rudel Obreja pentru radiogsp.
Preşedintele Federaţiei Române de Box cere ajutor din partea presei pentru a încerca să-l convingă pe Bute să boxeze în ţara natală, iar revanşa din primăvară împotriva lui Froch să se dispute în România. „Dacă presa ar sprijini asemenea demersuri, meciul cu Froch ar putea avea loc la Bucureşti. La Montreal, lumea e setată la acest eveniment, dar chiar şi aşa putem lua meciul de acolo. E pe bani! Se poate lua“, a mai precizat Obreja.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS