27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbalistele, eliminate din Cupă

Baschetbalistele, eliminate din Cupă

Echipa feminină de baschet SCM-U Craiova a părăsit încă din primul tur Cupa României, fiind depăşită de CS Universitatea Alba Iulia, formaţie care s-a impus în ambele meciuri cu scorul general de 112-89

Baschetbalistele de la SCM-U Craiova au pierdut şi meciul retur din faza I a Cupei României, în faţa echipei CS Universitatea Alba Iulia, elevele lui Milan Nisic fiind eliminate din competiţie. După ce se impuseseră în Bănie cu scorul de 58-50, luni seară, pe teren propriu, baschetbalistele din judeţul Alba au câştigat şi returul la o diferenţă mai mare de scor, 59-42 (18-11, 10-9, 16–13, 15–9) şi merg în turul următor, unde vor întâlni CS Teleorman Alexandria.
Craiova şi Alba Iulia se vor întâlni pentru a treia oară consecutiv în nici două săptămâni, de data aceasta în runda inaugurală din noul campionat. Partida va avea loc sâmbătă la Alba Iulia. Antrenorul oltencelor, Nisic, speră că a treia oară elevele sale vor reuşi să se impună: „Sper ca sâmbătă să facem o partidă mult mai bună în prima etapă de campionat, mai ales că deja cunoaştem, pot spune, destul de bine echipa adversă pe care o întâlnim pentru a treia oară în mai puţin de două săptămâni“. Cât despre meciul de luni, Nisic a punctat că echipa sa a greşit mult în atac: „Am evoluat bine în defensivă, dar, din păcate, am greşit foarte mult pe faza ofensivă şi ne-a lipsit concentrarea în momentele importante ale partidei“. Pentru SCM-U Craiova au marcat toate jucătoarele trimise în teren, cu excepţia Alexandrei Cutaş. Punctele formaţiei oltene au fost reuşite de: Britany Kirkland (4 puncte), Larisa Toma (9), Bianca Barbu, Janina Ninu (9), Irina Borş (8), Zorica Mitov (2) şi Andra Ionescu (10).

Băieţii joacă azi
cu Energia

Pentru ca echipa de baschet masculin a Craiovei să se omogenizeze cât mai repede, antrenorii Andelko Mandic şi Marius Toma încearcă să organizeze cât mai multe amicale. După ce în weekend au făcut un tur de forţă, cu două partide la turneul de la Mediaş (vineri şi sâmbătă), iar duminică au jucat în Bănie cu o echipă din Serbia, LeVar Seals şi colegii săi vor înfrunta astăzi cealaltă formaţie olteană din prima ligă, Energia Rovinari, într-un amical de tradiţie. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Bănie, de la ora 19.00. Craiova şi Energia s-au mai întâlnit în urmă cu zece zile, la Cupa Energia, elevii lui Slobodan Nikolic câştigând disputa cu scorul de 69-64.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS