14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRăduţ: Vom câştiga cu Reşiţa!

Răduţ: Vom câştiga cu Reşiţa!

Căpitanul formaţiei CS Apa revine pe teren după suspendarea primită la meciul de promovare şi este convins că trupa craioveană va bifa sâmbătă prima victorie din Liga a III-a

Formaţia CS Apa Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“, pe AFCM Reşiţa, partida contând pentru etapa a treia din Liga a III-a, seria 4. Fără punct contabilizat după primele două confruntări, jucătorii lui Florin Şoavă, Dragoş Bon şi Dan Zdrâncă sunt decişi să lupte până la sacrificiu şi să câştige disputa cu bănăţenii. În acest joc, în tabăra craioveană va reveni şi mijlocaşul Costinel Răduţ, suspendat în primele două runde după cartonaşul roşu primit în meciul de baraj pentru promovarea în Liga III-a. „Abia aştept să revin pe teren. Pot spune că mi-a fost foarte greu pe margine. Nu ştiu dacă reuşeam să împiedic înfrângerile cu Minerul Motru şi Minerul Mătăsari, dar poate dădeam şi eu o mână de ajutor. Sau un picior (râde – n.r.)“, a spus Răduţ, pentru GdS. „Sunt convins că vom câştiga cu Reşiţa. Sunt optimist pentru că avem o echipă bună, tehnică, şi ne-am pregătit bine toată săptămâna. În plus, jucătorii mai tineri au mai învăţat ceva după primele două meciuri, aşa că trebuie să gândim pozitiv“, a completat Costinel Răduţ.

Bălă: Sper să avem
mai mulţi spectatori
în tribune

Şi atacantul Alin Bălă este încrezător în privinţa deznodământului din jocul cu „şcolarii“ reşiţeni. „Cartuş“ speră ca el şi colegii săi să beneficieze de mai mult sprijin din tribune şi, de asemenea, să nu mai aibă parte de un arbitraj slab, controversat, aşa cum s-a întâmplat săptămâna trecută, cu Minerul Mătăsari. „Am avut multă neşansă în primele jocuri şi sper să încheiem seria rezultatelor slabe în acest joc, cu Reşiţa. Am înţeles că este o echipă solidă, omogenă, dar noi trebuie să fim peste ei şi să câştigăm. Şi 1-0 ar fi bun. Important e să luăm punctele. Îmi doresc să marchez în fiecare partidă, dar acum nu depinde numai de mine. Avem echipă bună, dar, din păcate, sunt mulţi jucători fără experienţă şi asta poate face diferenţa într-un meci“, a spus „Cartuş“, pentru GdS. „Sper să avem mai mulţi spectatori în tribune şi să ne susţină. Ştiu că rezultatele aduc spectatorii în tribune, dar trebuie ca lumea să înţeleagă că suntem la început şi avem nevoie de încurajări“, a completat Alin Bălă.

Grigorie: Trebuie
să câştigăm

Preşedintele formaţiei CS Apa Craiova, Dorel Grigorie, este convins că meciul cu AFCM Reşiţa va fi greu, dar le impune lui Răduţ şi compania să contabilizeze cele trei puncte. „Va fi un meci greu. Întâlnim o echipă cu experienţă în Liga a III-a, cu jucători maturi, dar trebuie să câştigăm. E bine că revine Răduţ, un jucător «copt», dar, din păcate, nu-l putem folosi şi pe Stăncuţa, care este suspendat. Nu-l putem folosi nici de data asta pe Badea, nu am reuşit să-i rezolvăm actele, dar ieri (joi-n.r.) am primit o veste bună din partea lui Cătălin Niţă. A devenit liber de contract şi peste o săptămână îi putem înregistra contractul. Este un jucător foarte bun, cu experienţă, ne va fi de mare folos“, a declarat Dorel Grigorie, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS