10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCosic nu se sperie de băimăreni

Cosic nu se sperie de băimăreni

Divizionara secundă FC Olt Slatina se află în faţa unui test de „maturitate“, urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“, pe FC Maramureş Baia Mare, partida contând pentru runda a treia din seria a doua. După egalul obţinut la Sibiu, elevii lui Dan Oprescu sunt gata să obţină prima victorie din noua ediţie de campionat.
„Ne aşteaptă un meci greu, dar eu cred că o să-l câştigăm, pentru că suntem în formă şi am demonstrat asta cu Voinţa Sibiu. Cine a văzut meciul acela poate spune că trebuia să câştigăm. Mi-aş dori să repetăm evoluţia de la Sibiu şi să vină lume multă la stadion, cu siguranţă că ar pleca mulţumită. Rămâne de văzut ce va fi, dar eu presimt că vom câştiga“, a declarat sârbul Bozidar Cosic, pentru GdS. Fostul fundaş al CS Turnu Severin a ţinut morţiş să le mulţumească suporterilor de la Dunăre pentru susţinerea arătată mai ales după plecarea sa, bătându-le obrazul conducătorilor: „Am văzut că suporterii de la Severin afişează la fiecare meci bannerul «Cosic, te iubim» şi vreau să le mulţumesc şi să le spun că şi ei sunt în inima mea. Aşa a fost să fie. Nu m-au mai vrut la echipă, nu ştiu de ce, dar dintr-o dată nu am mai fost bun pentru conducători. Cu toţi cei care ne-am rupt picioarele şi am reuşit promovarea s-au purtat urât. Ne-au dat afară şi au adus jucători noi, cu care nu bat pe nimeni… Mă simt bine la Slatina şi sper să promovăm. Severinul e de domeniul trecutului“.
Uşor accidentat în meciul trecut, Cosmin Cruşoveanu s-a refăcut rapid şi va fi apt pentru întâlnirea cu FC Maramureş. „Am şutat în blocajul unui atacant de la Sibiu şi am simţit o durere puternică sus, la coapsă. Din fericire, durerea mi-a dispărut după vreo două zile şi pot juca sâmbătă. Sper să câştigăm şi să ne facem suporterii fericiţi“, a declarat Cruşoveanu, pentru GdS.
Şi celelalte două formaţii oltene au parte de adversari „tari“, ambele fiind foste divizionare A. CSM Vâlcea va primi vizita celor de la FCM Târgu Mureş, în timp ce Damila Măciuca va evolua, tot pe teren propriu, contra Voinţei Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS