17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFetele au bătut tot, băieţii doar pe Dinamo

Fetele au bătut tot, băieţii doar pe Dinamo

Echipele de baschet de la SCM-U Craiova au participat weekendul trecut la turnee amicale. Fetele au jucat la Braşov, obţinând trei victorii din tot atâtea partide, în compania formaţiilor CS Olimpia Braşov (două meciuri) şi ACS KSE Târgu Secuiesc.
Echipa masculină a clubului craiovean a participat la Cupa Energia de la Târgu Jiu, înregistrând două înfrângeri şi o victorie.
Pentru baschetbalistele pregătite de sârbul Milan Nisic, meciurile de la Braşov au fost ultimele amicale deoarece mâine vor disputa prima partidă oficială, în Cupa României, când vor întâlni pe teren propriu (ora 18.00) formaţia CS Universitatea Alba Iulia. „Am avut trei partide de pregătire foarte bune. Mă bucură atitudinea fetelor şi atmosfera din cadrul lotului. Jucăm bine defensiv, dar mai avem serios de lucrat în ofensivă şi la recuperare. Încet, vom pune toate aceste lucruri la punct“, a spus Nisic.
Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a pierdut primele două jocuri de la turneul de la Târgu Jiu, fiind învinsă de CSS Giurgiu (scor 89-75) şi Energia Rovinari (scor 69-64), iar ieri a obţinut o victorie în faţa formaţiei Dinamo Bucureşti, la o diferenţă de 20 de puncte. Vineri şi sâmbătă, jucătorii pregătiţi de Andelko Mandic şi Marius Toma vor participa la alt turneu de pregătire, la Mediaş, alături de formaţiile BCM „U“ Piteşti, Gaz Metan Mediaş şi Szolnok Olaj KK, urmând ca duminică să întâlnească, pe teren propriu, formaţia de prima ligă din Serbia Vizura Smederevo, de la ora 18.00.
Revenind la Cupa Energia, echipa gazdă, antrenată de Slobodan Nikolic, şi-a adjudecat trofeul ieri după ce a învins, după prelungiri, în meciul decisiv, pe CSS Giurgiu, scor 74-72. Gorjenii înregistraseră în partidele anterioare două succese, cu SCM Craiova (69-64) şi Dinamo Bucureşti (74-51).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS