12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa Craiova, tulburată de fluieraşi

CS Apa Craiova, tulburată de fluieraşi

http:http://www.youtube.com/watch?v=VCO2egkSkDM
http:http://www.youtube.com/watch?v=asbTbTxePt4
http:http://www.youtube.com/watch?v=TQ6pJSUEa9U
http:http://www.youtube.com/watch?v=t_linOMSA3E

Formaţia CS Apa Craiova nu a reuşit să strângă nici un punct în cele două etape scurse din acest sezon din Liga a III-a, în ciuda unor prestaţii deloc rele. În prima rundă şi-a dominat adversara, dar Minerul Motru a plecat din Bănie cu toate cele trei puncte după un gol marcat pe un contraatac, apoi a urmat o deplasare la Mătăsari, unde Minerul cedează greu puncte acasă. Din nefericire, gruparea din Bănie a avut parte şi de un arbitraj slab din partea brigăzii compuse din Denis Haidiner, Cristi Petrean şi Marius Pavăl.
Antrenorul craiovenilor, Dragoş Bon, nu-şi explică de ce tuşierul Pavăl a semnalizat gol la o minge ce nu trecuse de linia porţii şi nici eliminarea din minutul 33 a lui Cristi Stăncuţa, considerând că brigada de fluieraşi a influenţat soarta partidei. „Într-adevăr, nu reuşim să contabilizăm puncte după primele două etape, contrar prestaţiei din teren. În prima etapă am fost destul de ghinionişti, iar acum a fost foarte greu să joci în zece oameni contra unsprezece o repriză şi jumătate. Trebuie să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut, să le eliminăm, iar în etapa care urmează să câştigăm cele trei puncte“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS. „Nu prea îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar a fost de o manieră clară în favoarea gazdelor. Nu am văzut aşa ceva pe un teren de joc la acest nivel. Să semnalizeze gol la o minge care nici măcar nu a fost pe linia porţii, portarul a respins mingea, iar tuşierul a fugit către centru, e inadmisibil. Ce au făcut cei trei oameni în negru îmi lasă un gust amar. Trebuie să ne adunăm, să eliminăm ce am făcut rău şi în meciul următor să aducem primele puncte din acest sezon“, a completat tehnicianul craiovean.

„Sunt dezamăgit după un astfel de arbitraj“

Nici managerul-jucător Florin Şoavă nu s-a împăcat cu prestaţia arbitrilor, dar speră ca echipa sa să contabilizeze primele puncte în runda viitoare, CS Apa urmând să întâlnească sâmbătă, pe „Extensiv“, formaţia Şcolar Reşiţa. „Deşi am venit cu gânduri mari şi ne-am pregătit bine, se vede lipsa de experienţă. Se vede că sunt jucători de antrenament, iar la meciuri arată altă faţă. Am intrat timoraţi, i-am adus peste noi, am primit primul gol la o fază controversată, nici adversarii nu se bucurau, iar arbitrul a fugit spre centru… Apoi, tot dintr-o greşeală am rămas în zece oameni şi meciul a devenit foarte, foarte greu. Al doilea gol l-am primit pe fondul unei căderi fizice, în zece oameni a fost mai multă risipă de energie decât în unsprezece. Sunt supărat, dar să nu stăm cu capul în pământ şi fiecare dintre noi să conştientizeze că este divizia C şi să că trebuie să întrebuinţeze cât mai bine. Sunt dezamăgit după un astfel de arbitraj, dar nu vreau să creadă cineva că este o scuză, noi am fost primii care am greşit. Mergem înainte, trebuie să facem un rezultat bun acasă, cu Şcolar Reşiţa“, a declarat Florin Şoavă, pentru GdS.
Căpitanul Cristi Stăncuţa a spus că arbitrul Denis Haidiner l-a eliminat gratuit: „Am făcut un joc mai slab, dar nu meritam să pierdem. De fapt, ne-au bătut arbitrii, nu echipa adversă. Nici măcar pe linia porţii nu a fost mingea şi au băgat-o arbitrii în plasă, că ei (cei de la Minerul Mătăsari – n.r.) nu puteau. Eu am luat un roşu prea uşor, am jucat mingea amândoi (cu Ilie Stoian – n.r.), iar mie mi-a dat roşu că l-am atins puţin. Noi în zece, ei în unsprezece, am avut câteva ocazii, dar degeaba. Ei au jucat în 14 astăzi, cu tuşierii şi cu centralul“.
Din tabăra celor de la Minerul Mătăsari, „secundul“ Victor Ardeoiu a afirmat că arbitrajul nu a influenţat rezultatul final: „Consider că la fiecare meci sunt comentarii pe seama arbitrajului, mai mult sau mai puţin obiective. Ştiu că oaspeţilor li s-a părut dubios primul gol, iar eliminarea au considerat-o gratuită, dar nu vreau să fac afirmaţii la adresa arbitrului, pentru că nu mi se permite acest lucru“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS