11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragoş Dragalina, plătit să fie spectator la Severin

Dragoş Dragalina, plătit să fie spectator la Severin

CS Turnu Severin a încercat să-l „paseze“ pe Dragoş Dragalina la FC Olt Slatina, de unde l-a achiziţionat în vară, însă „afacerea“ a căzut şi atacantul arădean de 25 de ani va trebui să „joace“ în tribuna „Municipalului“ de la Dunăre

Odată cu promovarea pe prima scenă a fost demarată o amplă campanie de achiziţii la CS Turnu Severin, dar şi de înlăturare a unor jucători care, în opinia conducătorilor, nu puteau face faţă Ligii I. Cum bugetul de transferuri a fost foarte-foarte mic, la malul Dunării au ajuns doar jucători liberi de contract sau care n-au costat prea mult, majoritatea fiind aduşi fără ca Marian Bondrea să-i solicite, motiv pentru care „Profesorul“ nici nu i-a folosit în Liga I. După nici câteva etape, conducerea a înştiinţat mai mulţi jucători că nu mai intră în vederile noului staff tehnic, Nicolo Napoli şi Jerry Gane, patru dintre aceştia fiind cooptaţi în vară: Ducu Ninu, Bogdan Stoica, Marius Ologu şi Dragoş Dragalina. Dacă primii trei au evoluat câteva minute în tricoul severinenilor, având posibilitatea să arate ce ştiu şi ce pot, în cazul lui Dragalina nu există practic nici o justificare, el nebifând nici măcar un minut.

Au încercat să-l dea
la FC Olt Slatina

Oficialii formaţiei de la Dunăre au vrut să rezolve „elegant“ problema lui Dragoş Dragalina şi să-l „repatrieze“ la FC Olt Slatina, grupare la care anul trecut a excelat, fiind golgheterul echipei. Atacantul s-a prezentat săptămâna trecută la antrenamentele lui Dan Oprescu, dar într-un final nu a acceptat oferta şi se va întoarce la Severin.
Contactat telefonic, Dragoş Dragalina a explicat că mutarea se putea realiza întrucât mai erau două zile din perioada de transferări, însă a avut motivele sale să renunţe la idee. „Am fost la un pas de revenire la FC Olt Slatina, dar m-am răzgândit în ultima clipă. Aveau timp să facă actele, pentru că mai erau două zile până expira perioada de transferuri, dar am avut motivele mele pentru care am refuzat şi nu vreau să vorbesc despre asta. Rămân la Severin“, a spus atacantul de 25 de ani, pentru GdS.

„Nu ştiu ce şanse
am să joc“

Dragoş Dragalina, jucător evaluat de transfermarkt.co.uk la 125.000 de euro, speră să le schimbe impresia oficialilor severineni şi să-şi ducă la bun sfârşit contractul, scandent peste aproximativ doi ani. „Voi reveni la Severin, dar nu ştiu ce şanse am să joc. Nu am primit nici o şansă din partea lui Marian Bondrea şi m-am bucurat când am auzit că vine altcineva la echipă, am crezut că voi fi luat în calcule. Dar acum sunt pesimist… Nicolo Napoli mi-a spus clar că nu are nevoie de mine, şi pe ceilalţi băieţi tot el i-a pus pe liber, aşa că n-am nici o şansă să joc. Nu reziliez contractul acum, aşa cum doresc ei, şi încerc să mă pregătesc cât mai bine, poate îi fac să se răzgândească, deşi e foarte greu. Dacă voi sta tot în tribune, cum mă aştept de altfel, vom încheia povestea la iarnă. Dacă ei vor să mă plătească să fiu spectator, n-au decât“, a punctat Dragoş Dragalina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS