29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTecău şi Lindstedt s-au oprit în optimi la US Open

Tecău şi Lindstedt s-au oprit în optimi la US Open

Aventura lui Horia Tecău la US Open s-a încheiat. Alături de suedezul Robert Lindstedt, românul a pierdut duminică seară meciul contra cuplului Filip Polasek/Julian Knowle, scor 1-6, 6-3, 4-6, disputat în faza optimilor. După ce au pierdut categoric primul set, Tecău și Lindstedt au părut că vor reuși revenirea, după un set secund încheiat după 41 de minute, cu scorul de 6-3.
În decisiv însă, Knowle și Polasek și-au păstrat nervii tari și au câștigat la 4, încununând astfel o prestație foarte bună pe cimentul american. Knowle și Polasek au terminat partida cu 9 ași, unul mai mult decât Horia și colegul său, iar câștigătorii au stat mai bine decât rivalii lor aproape la toate statisticile. Au transformat patru din cele cinci ocazii de break avute, spre deosebire de Tecău și Lindstedt, care n-au fructificat decât două din şapte ocazii de a „sparge“ serviciul advers.
Cuplul Tecău/Lindstedt era cap de serie numărul 3 la întrecerea de la Flushing Meadows. Anul trecut, cei doi s-au oprit în sferturile de finală. În faza următoare, Horia Tecău ar fi putut da piept cu echipa formată din Leander Paes și Radek Stepanek.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS