6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii gorjeni joacă la Timişoara, baschetbaliştii - în Serbia

Handbaliştii gorjeni joacă la Timişoara, baschetbaliştii – în Serbia

Echipa masculină de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu participă astăzi şi mâine la Timişoara la turneul amical Cupa Politehnica, alături de echipele Proleter Zrenjanin (Serbia), Politehnica Timişoara şi Kecskemet (Ungaria). Gorjenii joacă astăzi, de la ora 17.00, cu Proleter Zrenjanin, iar mâine au programate două partide, de la ora 10.00, cu Kecskemet, iar de la ora 19.00, în compania gazdelor de la Politehnica Timişoara. „La Timişoara vom avea un turneu puternic, poate cel mai tare din această vară. Echipa gazdă s-a mişcat bine pe piaţa transferurilor şi s-a întărit. Nu pun accent pe rezultate, dar victoriile aduc victorii. După turneul de la Timişoara, mai avem unul la Târgu Jiu“, a declarat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş, conform Sportingorj.
Weekendul trecut, formaţia gorjeană a câştigat, la golaveraj, Cupa Potaissa de la Turda, la un turneu la care au mai participat formaţiile Potaissa Turda, „U“ Transilvania Cluj şi Debrecen.
Echipa masculină de baschet Energia Rovinari dispută astăzi, mâine şi poimâine trei amicale în Serbia, în compania formaţiilor Smederevo, Jagodina şi Tamis. Elevii lui Slobodan Nikolic au disputat în această vară două amicale, ambele la Piteşti, cu formaţia locală BCMUS, pierdute de gorjeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS