10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmicale pe bandă rulantă pentru echipele SCM-U Craiova

Amicale pe bandă rulantă pentru echipele SCM-U Craiova

Toate cele cinci prim-divizionare de la clubul municipalităţii dispută săptămâna aceasta o serie de partide de verificare

Dacă în prima parte a pregătirii au pus accent pe pregătirea fizică, în această perioadă majoritatea echipelor de la SCM-U Craiova participă la turnee amicale.
Echipa masculină de volei, pregătită de Dan Pascu, s-a clasat ieri pe locul doi la un turneu la Cluj-Napoca, după ce a obţinut două victorii şi a înregistrat un eşec.
În primul meci, SCM-U a fost învinsă de Ştiinţa Explorări Baia Mare, scor 3-0, apoi a depăşit cu 3-1 formaţia gazdă, „U“ Cluj. Ieri-dimineaţă, în ultima partidă, oltenii au trecut cu 3-0 de CS Şimleul Silvaniei, turneul fiind câştigat de formaţia din Baia Mare. „A fost un turneu util, în care am urmărit să vedem unde ne aflăm după perioada de pregătire fizică. Nu am urmărit neapărat rezultatul“, a spus ieri tehnicianul Dan Pascu.
Voleibalistele craiovene, conduse de pe margine de Mircea Dudaş şi Alexandru Cosma, vor susţine mâine şi sâmbătă două amicale, ambele pe teren propriu, în compania colegei din Divizia A1, CSM Lugoj. Meciul de mâine se va desfăşura de la ora 19.30, iar cel de sâmbătă, de la ora 10.00, ambele în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“. Conducerea echipei este în tratative avansate cu jucătoarea Andreea Smultea, care are şanse mari să se alăture lotului pregătit de Dudaş.

Baschetbalistele joacă împotriva băieţilor

Echipa masculină de baschet nu va mai juca săptămâna aceasta la Giurgiu, aşa cum se ştia iniţial, preferând să primească vizita echipei BCM-U Piteşti. Cele două formaţii s-au întâlnit săptămâna trecută pe terenul formaţiei argeşene. Jocul de astăzi din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ va începe la ora 18.30.
Baschetbalistele de la clubul municipalităţii craiovene vor disputa mâine primul meci de verificare din intersezon. Jucătoarele lui Milan Nisic vor avea ca adversară echipa masculină de tineret (U23) a clubului SCM-U, partida urmând să înceapă la ora 15.30, tot în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“.

Ultimul turneu
pentru handbaliste

Dacă echipele de volei şi baschet de la SCM sunt abia la început cu amicalele, în ceea ce priveşte formaţia de handbal feminin, elevele lui Bogdan Burcea şi Grigore Albici vor participa mâine şi sâmbătă la ultimul turneu înainte de startul sezonului competiţional în Liga Naţională (6 septembrie). Mihaela Briscan şi colegele sale merg la Zalău, unde vor întâlni în cadrul unui turneu formaţiile HCM Baia Mare, Corona Braşov şi HC Zalău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS