21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Dan Petrescu nu are nici o ofertă
Antrenorul Dan Petrescu, care a demisionat de la Kuban Krasnodar, a declarat că nu are nici o ofertă concretă, subliniind că ar fi onorat dacă ar fi contactat de ŢSKA sau Dinamo Moscova.
„Nu am nici o ofertă în prezent. Sunt un antrenor liber şi aştept oferte. Nu am plecat premeditat de la Kuban. Aştept oferte de la orice club din orice colţ al planetei. Sincer, nu îmi doresc o pauză în acest moment, doresc să încep să lucrez. Ar fi o onoare pentru mine dacă m-ar contacta ŢSKA sau Dinamo Moscova. Nu pot să spun nu unei oferte din România, e posibil orice în meseria asta“, a spus Dan Petrescu citat de Mediafax.
Petrescu a pregătit-o pe Kuban începând din decembrie 2009. Ca antrenor, el are în palmares şi un titlu de campion, cu Unirea Urziceni.
Ionuţ Nica

Porumboiu, suspendat după meciul cu Pandurii
Finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a fost suspendat, ieri, de Comisia de Disciplină a LPF pentru două etape şi a primit o penalizare financiară de 2.400 de lei, iar clubul vasluian a primit avertisment pentru incidente la partida cu Pandurii Târgu Jiu (0-0), informează Mediafax.
De asemenea, tot ieri, jucătorul Gabriel Mureşan de la CFR a fost suspendat două jocuri şi a primit o penalitate de 2.000 de lei, după ce a fost eliminat la partida cu Oţelul Galaţi, în timp ce Răzvan Tincu (CSMS Iaşi), eliminat la meciul cu Petrolul, a primit o suspendare de o etapă şi amendă de 740 de lei. Masorul Concordiei Chiajna, Ilie Tache, a fost trimis în tribună la meciul cu FC Braşov şi a fost suspendat două etape, primind o penalitate de 320 de lei.
Ionuţ Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS