11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, dezavantajată de arbitraj la Vaslui

Pandurii, dezavantajată de arbitraj la Vaslui

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică seară, în deplasare, cu FC Vaslui. Confruntarea a fost echilibrată, cu destule ocazii la ambele porţi, însă gruparea olteană ar fi putut contabiliza toate cele trei puncte puse în joc dacă „centralul“ Radu Petrescu nu ar fi închis ochii la un fault clar al lui Sânmărtean asupra lui Maxim în suprafaţa de pedeapsă, în minutul 45. Penaltiul a fost evident, până şi oficialii gazdelor recunoscând că gorjenii au fost dezavantajaţi.
„Radu Petrescu e o panaramă de arbitru. S-a găsit el să stabilească campioana, cine-l ţine în arbitraj să moară cu el în braţe! Arbitrul a comunicat prin cască celorlalţi că e bine că se termină 0-0. Cum să spui aşa ceva?“, a declarat finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, la Digi Sport.
„Am pierdut două puncte, deşi meritam să câştigăm la ocaziile pe care l-am avut. Şi astăzi (duminică – n.r.) am avut momente în care doar claritatea putea face diferenţa. Este o atmosferă încărcată la echipă, cred că avem și foarte mult ghinion. Sunt antrenor şi nu comentez arbitrajul“, a declarat tehnicianul Vasluiului, Marius Şumudică, la Dolce Sport.
La rândul său, antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, a dat din nou dovadă de înţelegere în privinţa arbitrajului: „Am întâlnit o echipă care investeşte în fiecare an. Eu sunt mulţumit de rezultat pentru că până acum nu am reuşit să scot nici un punct aici, la Vaslui. Starea gazonului a influenţat jocul echipelor. Mai bine era 3-3, dar este un rezultat echitabil. Nu vreau să comentez acea fază, poate a fost penalti, poate nu a fost, nu am ce să reproşez arbitrului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS