5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu rămâne realist

Condescu rămâne realist

Pandurii Târgu Jiu continuă parcursul fără cusur în acest început de campionat, iar laudele la adresa elevilor nu au contenit să apară, dar asta nu a condus la îngâmfarea gorjenilor, care spun că nu formează o echipă mare.
„Nu avem forţa să ne batem pentru primele locuri. Acumulăm cât mai multe puncte acum, cât echipa merge, pentru a ne fi mai uşor returul. E exagerare să spunem că suntem granzi. Suntem o echipă de mijlocul clasamentului. Sper să facem jocuri frumoase, plăcute. Vor veni şi înfrângerile, dar dacă jucăm frumos, ne vor fi iertate mai uşor“, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului gorjean, preşedintele Consiliului de Administraţie, Marin Condescu. „Pandurii nu are jucători de excepţie, ci echipă. Punctele noastre forte sunt la mijloc şi în apărare, sper ca şi atacul să-şi facă datoria. Ibeh a prins un început bun de campionat, mijlocul serveşte bine atacul. Apărarea are grijă să nu primească decât atunci când diferenţa e confortabilă“, a completat Marin Condescu.

Grigoraş: Au trecut trei etape, nu 33

Şi antrenorul Petre Grigoraş a rămas cu picioarele pe pământ, tehnicianul oltenilor explicând şi secretul succeselor de până acum. „E vorba de optimism, încredere, plăcerea de a juca fotbal şi multă seriozitate. Dacă lucrurile acestea nu dispar, atunci o să mai vedem meciuri spectaculoase şi rezultate foarte bune. Au respectat fotbalul şi au rezultate foarte bune. Cel mai greu e să ne menţinem la ritmul ridicat pe care noi l-am impus prin jocul pe care l-am prestat şi rezultatele obţinute. E prematur să vorbim de Europa. Au trecut trei etape, nu 33. În plus, e greu de spus dacă vom mai fi pe primul loc şi după meciul cu Vasluiul. E o echipă foarte puternică. Dar trebuie să fim optimişti, să avem încredere şi să tratăm serios fiecare partidă pentru a câştiga. Ce va fi, vom vorbi după 10-12 etape, după turul campionatului… Atunci poţi să-ţi dai seama cam unde te situezi faţă de celelalte combatante, ce şanse ai sau nu ai şi atunci poţi să stabileşti un obiectiv. Acum avem obiectiv să menţinem ritmul de joc şi, dacă se poate, şi rezultatele, ar fi fantastic“, a explicat Petre Grigoraş.
Următoarea confruntare din Liga I a echipei Pandurii va avea loc duminică, de la ora 19.30 (Dolce Sport 1), în deplasare, contra moldovenilor de la FC Vaslui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS