24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea nu concepe decât victoria cu Chiajna

Bondrea nu concepe decât victoria cu Chiajna

Tehnicianul severinenilor este sigur că elevii săi nu vor avea o misiune uşoară cu Concordia Chiajna, dar că vor obţine cele trei puncte.

Echipa olteană CS Turnu Severin se află în faţa unui joc extrem de important, urmând să întâlnească sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe Concordia Chiajna, meciul contând pentru runda a treia din Liga I. Pentru olteni acest duel este mai mult decât un joc, este un adevărat test psihologic, întrucât au avut evoluţii bunicele în primele două confruntări, dar le-au pierdut, iar cifra zero din clasament „atârnă“ destul de greu. Pedagog de meserie, antrenorul Marian Bondrea nu a făcut altceva toată săptămâna decât să-i motiveze şi să le redea încrederea elevilor săi. „Profesorul“ i-a atenţionat totodată pe Marius Bălău şi compania că adversarul nu este unul facil şi că în Liga I nici un meci nu este uşor. „Băieţii s-au pregătit bine în această săptămână şi mă aştept la o atitudine pozitivă din partea lor. Nu că nu ar fi avut-o şi la meciurile trecute, dar acum trebuie să venim cu ceva în plus, să fim mai agresivi pe teren, mai uniţi ca echipă. Trebuie să muncim eficient, să nu mai ratăm atâta şi doar astfel vom obţine victoria. Eu am discutat cu ei, le-am spus să uite primele rezultate şi să trateze foarte serios această partidă, care nu va fi deloc uşoară. Nu mai sunt meciuri uşoare, aţi văzut aseară (joi – n.r.) cum a luat bătaie Steaua de la Trnava… Ce echipă e Trnava? Dar aşa se întâmplă când tratezi superficial un joc şi priveşti de sus adversarul. Noi am studiat jocul celor de la Concordia Chiajna, l-am studiat şi pe al nostru, ştim unde greşim şi noi, şi ei, dar sper că vom face un joc şi că vom câştiga. Trebuie să spargem gheaţa şi să obţinem primele puncte din Liga I“, a spus tehnicianul severinenilor, pentru GdS. „Sper să avem din nou un public numeros şi să ne încurajeze, pentru că împreună suntem mai puternici. La Dinamo au venit mulţi, sper să vină şi cu Chiajna“, a completat Marian Bondrea.

Zaharia: Trebuie să câştigăm

Şi directorul sportiv Marian Zaharia se aşteaptă la o partidă bună a severinenilor în confruntarea cu Chiajna, acesta afirmând că dorinţa de victorie e mare în sânul echipei. „Cu toţii ne dorim o partidă bună, dar mai ales punctele, pentru că până acum nu am reuşit nimic. În clasament nu contează că joci bine şi ai şase-şapte ocazii de gol pe meci, cum am avut noi până acum… Trebuie să păstrăm media de ocazii, dar să şi fructificăm din ele, altfel nu contabilizăm nici acum nimic şi nu e bine. S-a lucrat la toate compartimentele în această săptămână, iar acum rămâne să confirme băieţii că ştiu să câştige. Chiajna nu e o echipă slabă, trebuie să fim atenţi. Pe băieţi i-am simţit dornici să câştige, acum să sperăm că o vor face“, a spus Marian Zaharia, pentru GdS.
În privinţa jucătorilor lucrurile nu s-au schimbat deloc de la meciul cu Dinamo, aceştia nu au voie să discute cu presa, deşi cluburile care se respectă obişnuiesc să susţină conferinţe de presă înaintea fiecărei partide. Neoficial, aceştia îşi doresc foarte mult victoria cu Concordia Chiajna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS