21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Artimon a remizat cu Sibiul

Trupa lui Artimon a remizat cu Sibiul

CSM Vâlcea a terminat la egalitate, scor 1-1, partida amicală disputată sâmbătă la Sibiu, contra echipei locale, Voinţa, la capătul unui joc cu multe ocazii de poartă, informează liga2.ro. Gruparea olteană, antrenată de Alin Artimon, a controlat ostilităţile în prima parte a întâlnirii, a marcat prin Vasile (‘6) şi a irosit bune oportunităţi de a înscrie prin Sergiu Popescu şi N’Kongue. La reluare, atât Voinţa, cât şi CSM Vâlcea au afişat distribuţii total schimbate, pe teren apărând mulţi juniori sau jucători veniţi în probe. Sibienii au fost mai activi şi au egalat în minutul 51 prin Camara, care l-a depăşit în detentă pe Baruch.
Pentru CSM Vâlcea au evoluat următorii jucători: Tufişi – Tomozei, Pasăre, Plecanciuc, Vătăjelu – I. Popescu – Vasile, Sg. Popescu, Pârvu, Văduva – N’Kongue. Au mai intrat: Baruch, R. Artimon, Omeag, Dumitraşcu, Ionescu, Vizitiu, Nicoară, Buduroi, C. Stoica.
De menţionat că echipa din Zăvoi nu a realizat deocamdată nici un transfer. Rămâne de văzut dacă jucătorii nou-veniţi, precum Sergiu Popescu, Pasăre, Nicoară, Buduroi sau Baruch, vor fi păstraţi sau vor fi de acord să semneze cu CSM Vâlcea, club care resimte din ce în ce mai mult lipsa banilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS