12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal a pierdut cu Săgeata

FC Caracal a pierdut cu Săgeata

Divizionara C FC Caracal nu a reuşit să câştige nici al doilea amical disputat în cantonamentul de la Predeal, fiind depăşită, sâmbătă, cu 1-0 de Săgeata Năvodari (Liga a II-a). „A fost un meci bun, pe care nu ar fi trebuit să-l pierdem la cum am jucat, dar asta este. A fost un joc bun de pregătire, cu o echipă care tot timpul a fost aproape de podiumul primei serii din Liga a II-a şi asta spune multe. Jucătorii noi se integrează uşor-uşor şi eu sunt mulţumit de ei. Încercăm să mai luăm pentru miercuri un amical, dar să vedem cu cine putem juca“, a spus antrenorul oltenilor, Iordan Eftimie, pentru GdS.
FC Caracal a folosit două formule diferite în disputa cu Săgeata Năvodari. În prima repriză au jucat următorii: Pârvu – Cârnu, David, Ciobanu, Stan – Căpăţână, Rioşanu, Rădulescu, Koko – Buciuman, I. Mitroi. În partea secundă, echipa a arătat astfel: Mogoşanu – Moşteanu, Tudor, Al. Mitroi, Bugiu – Mihai, Rada, Bocănete, Koko (‘70, Rădulescu)- Cr. Niculescu, Florica.
În primul test din această perioadă precompetiţională, FC Caracal a pierdut cu 3-1 în faţa celor de la Chindia Târgovişte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS