6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Irimescu îşi doreşte un sezon bun cu FC Olt

Paul Irimescu îşi doreşte un sezon bun cu FC Olt

Fundaşul craiovean se simte bine la gruparea slătineană şi speră ca noul proiect să fie îndeplinit

Aflat în cantonament la Poiana Braşov cu FC Olt, fundaşul Paul Irimescu recunoaşte că asta este cea mai grea perioadă din viaţa oricărui fotbalist, dar că este necesară şi trebuie făcută cum trebuie pregătirea fizică. Deşi nu a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu decât de aproximativ şase luni, fiul fostului mare fotbalist al Universităţii Craiova, Mircea Irimescu, a afirmat că îşi pune mari speranţe în proiectul care tocmai a demarat la Slatina şi că speră în promovare.
„Suntem în cantonament şi vă daţi seama că nu poate fi prea bine. Programul este strict, se munceşte mult, căldura e mare… Dar asta e, trebuie să fim profesionişti şi să acumulăm cât mai mult la capitolul fizic. Practic, acest cantonament este destinat pregătirii fizice, cu mingea vom lucra după, avem destul timp la dispoziţie să reglăm relaţiile de joc. Cu mingea ştim cu toţii, dar dacă nu eşti pregătit fizic nu faci nimic“, a spus Paul Irimescu, pentru GdS. „Am înţeles că este un proiect frumos aici, la Slatina, şi mă bucur că iau parte la el. Sper să facem o echipă competitivă şi să obţinem cât mai mult rezultate pozitive. Ar fi frumos ca la sfârşitul sezonului să promovăm în Liga I. Cu toţii ne dorim asta“, a completat Paul Irimescu.

„Vom pune la punct şi relaţiile de joc“

Chestionat în legătură cu omogenitatea lotului, Paul Irimescu a spus că momentan se suferă la acest capitol în urma sosirii la echipă a jucătorilor de la ALRO Slatina, dar crede că relaţiile de joc se vor remedia până la începutul campionatului. „Aşa este, în momentul de faţă nu formăm un lot omogen. Avem un grup valoros, iar restul problemelor se vor remedia pe parcurs. Sunt convins de asta“, a spus Irimescu, bucuros că are alături de el mai mulţi colegi de la Turnu Severin şi de la ALRO Slatina. „În iarnă am venit odată cu Cruşoveanu, care acum, la Poiana Braşov, mi-e coleg de cameră, iar acum au mai venit Alex Mirescu şi Alex Marin. El a venit mai târziu la Severin, când plecasem deja, dar am jucat împotriva lui şi îl cunosc. Au venit, în schimb, mulţi jucători pe care îi ştiu din perioada în care am jucat la ALRO, de acum patru-cinci ani, deci o să rezolvăm repede şi problema omogenităţii. Relaţiile de joc le vom îmbunătăţi în partidele amicale care vor urma după acest cantonament“, a punctat Paul Irimescu, care în încheiere a afirmat că speră să audă cât de curând veşti bune în privinţa Universităţii Craiova: „A trecut un an fără Universitatea şi a fost foarte greu pentru toată suflarea oltenească. Am văzut că a fost reprimită în fotbal. Acum trebuie să sperăm să se facă din nou echipă şi să o vedem cât de curând acolo unde îi este locul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS