10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCaracalenii trag tare la Predeal

Caracalenii trag tare la Predeal

Aflată în cantonament la Predeal, FC Caracal nu asudă din greu, antrenorul Iordan Eftimie programându-le elevilor săi câte două şedinţe de pregătire pe zi, una dimineaţa, cealaltă seara. „Nu se plânge nimeni, toţi ştiu că le va prinde bine în retur, aşa că trag tare. Au înţeles că fără să pui osul la treabă nu faci nimic şi s-au conformat. Din fericire, nu au apărut accidentări şi toată lumea e aptă, aşa că antrenorul poate lucra foarte bine şi la partea tehnico-tactică“, a spus directorul sportiv al caracalenilor, Gigi Ilie, pentru GdS.
Divizionara C a susţinut în acest stagiu montan şi un joc amical, joi seară pierzând în faţa celor de la Chindia Târgovişte cu 3-1. Golurile au fost marcate de Cerchez (2) şi Rădoi, pentru echipa lui Gică Popescu, şi Koko, pentru caracaleni. Tehnicianul oltenilor a folosit câte o formulă de echipă pentru fiecare repriză. În prima parte a disputei a început meciul cu: Mogoşanu – Moşteanu, Al. Mitroi, Tudor, S. Bugiu – Koko, Rada, Al. Mihai, Bocănete – Buciuman, Cr. Niculescu. În partea a doua a întâlnirii echipa a fost compusă din următorii: Pârvu – Cârnu, Ciobanu, David, Stan – Căpăţână, Rioşanu, Rădulescu, Al. Mihai – I. Mitroi, Buciuman.
„A fost o partidă bună, în care fiecare echipă şi-a creat destule ocazii de poartă, însă ei au fost mai eficienţi. Nu e nici o supărare, pentru că mai bine vezi acum unde greşeşti, ca să poţi să remediezi, decât după, în timpul campionatului, când joci pe puncte. Echipa va creşte de la meci la meci şi sunt convins că lucurile vor fi puse la punct când începem campionatul. Şi a mai fost o treabă, noi suntem la început de pregătire, iar ei pleacă astăzi (vineri – n.r.), deci sunt la un alt nivel“, a explicat antrenorul Iordan Eftimie, pentru GdS.
Următorul test pe care îl va susţine FC Caracal va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la Buşteni, oficialii olteni încercând să parafeze un amical pentru ziua de miercuri, fiind în discuţii cu formaţia „satelit“ a divizionarei A Concordia Chiajna.

Trifu, în stand-by

Directorul sportiv al FC Caracal, Gigi Ilie, a afirmat că speră să-l coopteze cât mai repede în lot şi pe atacantul Patrian Trifu, dar totul depinde cât de rapidă este recuperarea acestuia. „Nu am parafat încă nimic cu Trifu, pentru că el este accidentat momentan şi face recuperare. Sperăm să-şi revină rapid, ca să poată fi adus repede în parametrii maximi cu pregătirea. Oricum, pe lângă Trifu mai avem nevoie de un atacant, dar care să fie junior“, a spus Gigi Ilie.
La rândul său, atacantul motrean Patrian Trifu a afirmat că în trei săptămâni va putea intra în normalitate şi că îşi doreşte să evolueze la FC Caracal. „Am întindere de ligamente la piciorul drept şi sunt în recuperare acum. Medicii mi-au spus că în trei săptămâni voi fi apt, aşa că trebuie să respect programul ca să mă fac bine. Abia aştept să revin pe teren“, a spus fostul jucător al CS Turnu Severin, pentru GdS. „Am avut mai multe oferte în vara asta, două de la echipe din Liga a II-a, şi trei de la Liga a III-a, dar cea mai bună a fost a celor de la Caracal. Am discutat cu oamenii, au fost corecţi cu mine şi eu o să fiu cu ei. Când voi fi apt, voi semna cu FC Caracal, pentru că am văzut că se vrea promovarea acolo“, a completat Patrian Trifu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS