Acasă Sport Petre Grigoraş, precaut cu Universitatea Cluj

Petre Grigoraş, precaut cu Universitatea Cluj

Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj vor deschide ediţia 2012 – 2013 din Liga I, confruntarea de pe stadionul „Municipal – Tudor Vladimireascu“ fiind programată de la ora 18.30 (Digi Sport 1). „Strategul“ formaţiei oltene, Petre Grigoraş, se aşteaptă ca întâlnirea să nu fie atât de uşoară pe cât se anunţă, fiind convins că orgoliul ardelenilor va fi mare şi vor încerca să demonstreze că formează o echipă bună, chiar dacă majoritatea vedetelor au „fugit“ la Petrolul Ploieşti. Grig face apel şi la publicul gorjean, punctând că trebuie să creadă în victoria favoriţilor. „Începem un nou campionat şi toată lumea e nerăbdătoare, noi, echipa, publicul, pentru că faţă de campionatul trecut au intervenit câteva modificări şi curiozitatea e mare. Deschidem balul, noi şi cu Universitatea Cluj suntem primele echipe care jucăm în noul campionat, şi din punctul ăsta de vedere îmi doresc foarte mult să învingem şi să plecăm cu un moral bun la lungul drum care va fi. Campionatul are 34 de etape, plus Cupa României, unde sperăm să avem cât mai multe rezultate pozitive. Aşteptăm să vină oamenii la stadion şi să ne încurajeze, aşa cum au făcut-o de cele mai multe ori în campionatul trecut, şi să fie convinşi că vom face tot posibilul ca rezultatele să fie foarte bune. Iar noi trebuie să demonstrăm că merităm să fim apreciaţi, dacă nu întotdeauna pentru rezultat, măcar pentru efortul depus, ceea ce este foarte important. Atunci când echipa are o atitudine pozitivă, sunt convins că toţi putem trece peste anumite sincope care apar pe parcursul unui joc sau al unui campionat. Sper ca toată lumea să înţeleagă că partida cu U Cluj nu va fi uşoară, aşa cum o consideră unii, chiar dacă au pierdut trei sferturi din echipa de anul trecut, dar şi-au completat lotul cu jucători cunoscuţi. Din punctul meu de vedere spun că va fi un meci foarte greu. Orice debut este greu, pentru că meciurile amicale nu se compară cu cele oficiale. Sper că voi reuşi să-i motivez pe jucători şi să fim la capacitate maximă la ora meciului, şi să reuşim o victorie frumoasă“, a spus Grigoraş în cadrul unei conferinţe de presă.

Lemnaru: Sper
să începem cu o victorie

Golgheterul Pandurilor din sezonul trecut, Vali Lemnaru, a afirmat, pentru sportingorj.ro, că şi-a propus să aibă un sezon mai bun decât cel precedent, atât el, cât şi echipa. „Vreau să marchez mai mult ca anul trecut şi să ajut echipa să aibă rezultate bune. Sper să marchez multe goluri. Mă simt mai bine ca anul trecut, mai am de făcut două-trei tratamente şi totul e în regulă“, a declarat Lemnaru, fost jucător al Universităţii Cluj.
Trecutul său la „şepcile roşii“ nu-l împiedică pe Lemnaru să îşi dorească victoria împotriva fostei sale echipe, fără nici un resentiment: „Au trecut doi ani de când am plecat de acolo. E un joc ca oricare altul. A fost o perioadă frumoasă, dar nu mă mai interesează U Cluj acum. Suntem pregătiţi, aşteptăm meciul şi sper să începem cu o victorie. Nu trebuie să-i luăm de sus. Vin să-şi vândă scump pielea, vor să obţină puncte la Târgu Jiu“, a mai declarat Lemnaru.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version