11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarian Drăgulescu, ce dezamăgire!

Marian Drăgulescu, ce dezamăgire!

Visul lui Marian Drăgulescu de a participa la Jocurile Olimpice de la Londra s-a spulberat miercuri. Multiplul campion european şi mondial a fost lăsat în afara lotului de gimnastică masculină de o comisie alcătuită din Ioan Suciu, antrenorul coordonator, Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Dan Grecu, vicepreşedintele forului amintit, şi Mircea Apolzan, secretarul acestuia.
În faţa acestui juriu format din nume grele Drăgulescu a avut prestații jenante. Nici măcar la sărituri, proba la care Drăgulescu n-avea, în trecut, nici o emoție, n-a reușit un exerciţiu curat. Drăgulescu a început cu săritura care-i poartă numele, numai că el a aterizat direct în genunchi. „Marocanului“ i s-a permis repetarea, dar nici a doua oară n-a reuşit o execuție strălucită. A venit pe picioare, dar cu ieșire din spațiul de aterizare.
„Îmi pare rău! Consider că mai puteam ajuta echipa. Mai erau câteva mici retuşuri pe care le-aş fi pus la punct până la Londra. Dar s-a decis altceva. Sunt dezamăgit, dar nu am ce face. Voi vedea Olimpiada din faţa televizorului. Cine ştie, poate ajung la Rio, în 2016“, a declarat Drăgulescu, care anul trecut a suferit operaţii la ambele glezne, din cauza unor accidentări. „Marian nu s-a ridicat la nivelul pregătirii celorlalţi colegi de lot, pentru a putea face deplasarea la Londra. A fost o decizie grea, pe care am dezbătut-o mult timp, dar cred că pentru echipă este cea mai bună soluţie. Marian va rămâne acasă, în pregătire, şi-mi doresc să nu renunţe la gimnastica de performanţă“, a afirmat Ioan Suciu, antrenorul coordonator al lotului.
„Marocanul“ a mai spus la ieşirea din sală că simte că decizia se luase mai demult: „Oficial, mi s-a spus că nu am reuşit să-mi revin. Sunt dezamăgit şi cred că decizia fusese luată cu mult înaintea acestei zile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS