10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa Craiova a pierdut cu FC Olt Slatina

CS Apa Craiova a pierdut cu FC Olt Slatina

Divizionara C CS Apa Craiova a pierdut partida amicală disputată sâmbătă pe stadionul „Chimia“ de la Işalniţa în compania celor de la FC Olt Slatina, elevii lui Dan Oprescu impunându-se cu scorul de 2-0. Golurile oaspeţilor au fost semnate de Vâlcică (’50) şi Christopher Quist (’53).
De menţionat că în trupa lui Victor Naicu s-a regăsit şi internaţionalul oltean Florin Şoavă (foto, la minge), în prezent la Arsenal Kiev. „Face şi el mişcare cu noi, atâta tot. O să-i propunem un contract, îi dăm două găleţi de apă pe lună dacă semnează, altceva n-avem ce să-i oferim. Florin mai are de spus multe lucruri în fotbalul mare, cum să vină la noi?“, a comentat Victor Naicu prezenţa prietenului său la amicalul de sâmbătă. „Sunt mulţumit de cum s-au mişcat băieţii, ţinând cont că am jucat împotriva unui adversar de Liga a II-a şi mai ales că abia am început pregătirile. Prima repriză s-a jucat de la egal la egal, fiind irosite multe ocazii la ambele porţi, iar în partea a doua, jucătorii mai experimentați ai lor au ştiu să facă diferenţa. Noi am avut pe teren numai jucători de 19-20 de ani, care mai au multe de învăţat“, a complatat Naicu. De partea cealaltă, Dan Oprescu s-a arătat mulţumit de joc şi a spus că va stabili lotul cu care se va merge în cantonamentul de la Predeal zilele următoare. CS Apa Craiova: Surdu – Ionele, Şoavă, Lupu, V. Belu – Băia, Trăistaru, Gheorghiţă, G. Ionescu – Tâmplaru, Stăncuţa. Au mai jucat: Barbu, Căle, Cojocaru, Nedelea, Firulescu, D. Stancu, Cr. Boncele, R. Istudor, Al. Stancu, Ţirea. FC Olt Slatina: Mecea – Mirescu, Chircan, Cruşoveanu, Bancu – Polgar, Crăciun, Andrei David, Pribac – Matei, Corcoveanu. Au mai jucat: Bugiu, Petrescu, Irimescu, Giurcă, Cuedan, Quist, Vâlcică, Goge, Voicu, Velcovici, Vasiu, Bâră.
 
Au încetat tratativele cu Balşul
 
Deşi lucrurile păreau bătute în „cuie“, CS Apa Craiova nu va mai juca la Balş în sezonul viitor din Liga a III-a, înţelegerea picând inexplicabil. Sâmbătă, la amicalul cu FC Olt erau aşteptaţi la Işalniţa primarul Balşului, Mădălin Teodosescu, şi staff-ul acestuia, la finalul jocului trebuind să fie finalizată „adopţia“. Spre surprinderea craiovenilor, bălşenii nu au mai venit şi nici nu au mai răspuns la telefoane. „I-am sunat de câteva ori, dar nimic. E clar că s-a întâmplat ceva. Cred că s-au supărat că nu le-am oprit jucătorii ăia ai lor cu care veniseră joi seară, la trial. Cineva mi-a spus că s-ar fi hotărât să păstreze echipa lor din Liga a IV-a şi să o promoveze. Mai multe nu ştiu. Puteau să răspundă şi să ne spună simplu că nu mai vor şi nu era nici o supărare… Asta e, rămânem la Craiova. Luni (astăzi – n.r.), delegatul clubului, Ion Mihai, va merge la federaţie şi va schimba locul de desfăşurare a partidelor de pe teren propriu la Craiova, pentru că anunţasem deja că jucăm la Balş. Avem probleme financiare, dar vom vedea ce va fi“, a spus după meci conducătorul formaţiei craiovene, Iulian Diaconu.
Primarul Balşului, Mădălin Teodosescu, a avut şi ieri telefonul închis şi nu a putut fi contactat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS