13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBălău: Pregătirea decurge bine

Bălău: Pregătirea decurge bine

Aflaţi în Slovenia, în cantonament, jucătorii formaţiei CS Turnu Severin asudă din greu, dar nu se vaită, ştiind că pregătirea pe care o fac acum va conta enorm în campionat. „Este foarte bine aici, la Kranjska Gora, condiţiile sunt foarte bune şi vremea a ţinut cu noi până acum. Avem câte două antrenamente pe zi, solicitante, dar foarte bune. Nu ne plângem, ne vor prinde bine în timpul campionatului. Cu Jerry Gane (antrenorul secund – n.r.) ne-am obişnuit repede, pentru că este un antrenor serios şi este apropiat de noi. Împreună cu nea Marian Bondrea şi Vali David formează o echipă foarte bună“, a spus căpitanul oltenilor, Marius Bălău, pentru GdS.
Atacantul Paul Abba s-ar putea alătura colegilor săi în Slovenia luni seară, oficialii olteni fiind optimişti în privinţa obţinerii vizei. „Am depus actele lui Abba şi în mod normal n-ar trebui să fie probleme. Am sunat la ambasadă şi ni s-a comunicat că luni s-ar rezolva problema. Dacă nu vom primi viza luni, e foarte posibil ca Abba să nu mai meargă în Slovenia“, a spus directorul sportiv al severinenilor, Marian Zaharia, pentru GdS.
CS Turnu Severin va susţine sâmbătă, de la ora 19.00, cel de-al doilea joc amical din acest stagiu de pregătire, urmând să o întâlnească pe Volyn Lutsk (Ucraina). În primul test, Bălău şi compania au remizat, scor 2-2, cu NK Triglav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS