Acasă Sport Pandurii au pierdut amicalul cu Gloria Bistriţa

Pandurii au pierdut amicalul cu Gloria Bistriţa

Aflată în pregătiri la Poiana Braşov, formaţia Pandurii Târgu Jiu a pierdut primul joc amical din această vară, disputat ieri-dimineaţă pe stadionul „Metrom“, cu Gloria Bistriţa, ardelenii impunându-se la limită, scor 0-1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Laio dos Santos în minutul 70 cu un şut din interiorul careului, informează site-ul oficial al gorjenilor.
Antrenorul Petre Grigoraş a trimis pe teren în cele două reprize două echipe diferite. În prima parte a meciului au evoluat jucătorii mai experimentaţi, debutând la Pandurii în acest joc amical Mamele şi Melinte, dar şi atacantul Matulevicius, care a mai fost în probe în meciurile amicale disputate în iarnă în Turcia, însă de această dată a intrat pe teren din postura de jucător al echipei Pandurii. În partea a doua a meciului au evoluat jucătorii mai tineri din lot şi un atacant de 26 de ani din Israel sosit ieri în probe la Pandurii, Ohad Kadusi.
Pandurii I: Lazar – Unguruşan, Mamele, Melinte, Vlad – Voiculeţ, Nistor, Ibeh – Grigoraş, Maxim, Matulevicius.
Pandurii II: Horvat – Rusu, Oiţă, Rada, Cardoso – Lupu, Ignea, Cristea – Kadusi, Voinea, Roberto.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version