14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii promit spectacol

Oltenii promit spectacol

Etapa a 28-a din liga secundă se anunţă foarte spectaculoasă, cel puţin din punct de vedere al întâlnirilor în care sunt implicate echipele din Oltenia.
De departe cel mai interesant meci este cel de pe stadionul „1 Mai“, dintre ALRO Slatina şi CSM Vâlcea, programat de la ora 11.00. Pe lângă orgoliile olteneşti, cele două formaţii îşi doresc nespus de mult un final bun de campionat, la finele căruia să se claseze cât mai bine.
„Cu CSM Vâlcea este un meci important, pentru că sunt în joc trei puncte, iar noi ne dorim să terminăm în serie pe locul patru sau cinci. Sperăm să câştigăm disputa cu vâlcenii, în care o să le dăm şansa la jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon. Vor fi titulari, ca să ne facem o părere despre fiecare. Cine a confirmat o să rămână la Alro, cine nu, o să plece. Depinde numai de ei“, a spus antrenorul secund, George Biţă, pentru gazetanoua.ro. „Atmosfera este bună la echipă. Au fost ceva tensiuni pe marginea ratărilor atacanţilor. Au fost probleme pe faza de finalizare. Ne-am făcut jocul greu şi cu Juventus. Nu s-a jucat deosebit, dar am avut ocazii şi iar am ratat. Fotbalul se joacă pe goluri. Nu ştiu dacă Andrei Creţu va fi titular sâmbătă, dar vor fi modificări în primul «unsprezece»“, a mai spus Biţă. „Sunt la ALRO în acest moment, nu se pune problema să merg la Craiova. Mai sunt trei săptămâni şi nu am discutat prelungirea contractului meu la Slatina“, a punctat George Biţă.
„Ne dorim să încheiem această campanie cu fruntea sus, mai ales că jucăm în faţa propriilor suporteri. Sunt ultimele noastre meciuri pe teren propriu. Le tratăm ca pe fiecare meci, la victorie, şi vrem să câştigăm cele trei puncte“, a spus, pentru Olt TV, mijlocaşul Gabriel Precup.

Găzarii, atenţi cu Deva

Un joc extrem de important se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, pe „Municipalul“ din Severin, unde Gaz Metan o va întâlni pe Mureşul Deva. Chiar dacă evoluează în faţa unei echipe deja retrogradate şi care, în ultimele apariţii din acest sezon, va miza pe juniori şi pe rezerve, antrenorul Marian Bondrea (foto) a afirmat că va aborda confruntarea cu maximă seriozitate. „Campionatul este în plină derulare, nu există diferenţă între meciuri. Chiar dacă adversarul pare facil, noi trebuie să ne respectăm şi să câştigăm acest meci. În fotbal s-au văzut multe şi nu avem nevoie de vreo surpriză. Sper să câştigăm şi să facem un meci bun, să-i mulţumim pe spectatori“, a spus Marian Bondrea, pentru GdS. „Avem ceva probleme de lot. Bălace a jucat cu infiltraţii la Târgovişte, Mitic la fel, el are şi o fisură la un deget, dar am înţeles că durerea este suportabilă şi ar putea juca, Olah are o uşoară întindere… Ieri (vineri – n.r.) s-au pregătit separat, dar până la ora jocului sper să ne putem baza pe ei“, a completat tehnicianul celor de la Gaz Metan Severin.
Cea de-a patra echipă din Oltenia, FC Olt Slatina, va avea parte de un weekend relaxant şi prielnic, urmând să câştige trei puncte fără să „transpire“, ca urmare a retragerii Arieşului Turda din campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS