6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLemnaru a băgat Rapidul în sperieţi

Lemnaru a băgat Rapidul în sperieţi

Liga I
Rapid – Pandurii 2-2
Stadion „Giuleşti“, spectatori: 2.000.
Au marcat: Grigore (‘40), Teixeira (‘43) / Lemnaru (‘33, ‘72).
Rapid: Vâtcă – Rui Duarte, Oros, Glauber, Ezequias – N. Grigore (’81, Roman), Pavlovici, Teixeira – Deac, Pancu (’64, Herea), Surdu (’76, Grigorie). Antrenor Răzvan Lucescu.
Pandurii Târgu Jiu: Lazăr – Unguruşan, Viera, Rusu (’59, Rada), Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor (’52, Batin) – Al. Grigoraş, Lemnaru, Maxim (’90+1, Avramescu). Antrenor Petre Grigoraş.
Cartonaşe galbene: N. Grigore, Rui Duarte, Glauber, Deac, Ezequias / Vlad, Rada, Maxim, Lazăr.
Au arbitrat: Cr. Balaj – O. Şovre, D. Mitruţi.

Pandurii Târgu Jiu a „scos“ un punct în Giuleşti, într-un meci în care Valentin Lemnaru a bifat „dubla“

Pandurii Târgu Jiu a dat peste cap calculele hârtiei în privinţa partidei de duminică seară, cu Rapid Bucureşti, gruparea olteană reuşind să obţină o remiză, scor 2-2, confruntarea contând pentru etapa a 22-a din Liga I.
Cei care au deschis scorul au fost elevii lui Petre Grigoraş, oltenii punctând prin Valentin Lemnaru, care l-a driblat în careu pe Glauber şi a şutat imparabil la colţul lung (0-1, ‘33). Giuleştenii au replicat prin Nicolae Grigore, care a îndeplinit o simplă formalitate din şase metri (1-1, ’40). Entuziasmaţi de reuşita lui Grigore, rapidiştii au presat în continuare şi au reuşit să puncteze din nou, prin Teixeira, care a primit o pasă de la Pancu, l-a driblat pe Rusu şi a marcat cu un şut de la aproximativ 10 metri (2-1, ’43). După pauză, Pandurii s-a reorganizat în defensivă şi a fost mult mai combinativă în faza ofensivă. Formaţia olteană a reuşit să restabilească egalitatea tot prin Lemnaru, acesta bifând „dubla“ în minutul 72, când a înscris din şapte metri (2-2). Pandurii a reuşit să „închidă“ jocul şi să plece din Giuleşti cu un punct.

Grigoraş: Dacă nu sunt dat afară o să mă găsiţi tot în Liga I

Tehnicianul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a declarat după remiza cu Rapid că, dacă nu va fi dat afară, nu vor pleca jucători şi obiectivul echipei va fi îndrăzneţ, atunci el va rămâne la gruparea din Târgu Jiu. „Dacă nu sunt dat afară, o să mă găsiţi tot în Liga I, dacă voi fi dat afară – probabil prin Arabia Saudită, dar nu prea îmi place acolo, că e cald. Sincer, nu m-am gândit, eu nu ştiu ce o să fac nici peste două zile. Mai am încă un an contract cu Pandurii şi dacă nu mai pleacă jucători şi ne vom propune un obiectiv îndrăzneţ, atunci Târgu Jiu est prima opţiune pentru mine“, a spus Grigoraş, conform Mediafax.
Petre Grigoraş a precizat că punctul obţinut în partida cu Rapid este important, venind după o perioadă dificilă. „Era să retrăiesc situaţia din ultimele două meciuri, când am condus cu 1-0 şi am pierdut cu 2-1. Am reuşit totuşi să obţinem un punct, unul important având în vedere că venim după o perioadă grea. Sperăm să obţinem punctele necesare în ultimele două etape pentru a ne îndeplini obiectivul de a termina în primele zece locuri. Nu ştiu dacă am băgat în degringoladă Rapidul, să fim serioşi, nu ştiu dacă mai aveau şanse la titlu. Consider că puteam să câştigăm, dar am avut cinci minute fatidice în care am primit două goluri. E greu să câştigi în Giuleşti, eu nici ca antrenor, nici ca jucător n-am reuşit“, a afirmat Petre Grigoraş.
Pandurii Târgu Jiu nu are prea mult timp de respiro, urmând să evolueze joi, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), contra Petrolului Ploieşti, meciul contând pentru etapa a 33-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS