12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii n-au voie să greşească în meciul cu Luceafărul

Găzarii n-au voie să greşească în meciul cu Luceafărul

Formaţia Gaz Metan Severin numără cu mare atenţie paşii pe care îi mai are de făcut în acest sezon al ligii secunde, la finalul căruia are şansa să sărbătorească promovarea ocupând locul trei, întrucât Poli Timişoara (locul 2) are şanse infime să primească licenţa. Trupa lui Marian Bondrea poate accede în Liga I, conform regulamentului FRF din 2010, întrucât cel din 2011 nu a fost validat, graţie contestaţiei depuse de Gică Popescu, legată de excluderea Şcolii de Fotbal din Craiova din martie 2010. „GP“ Craiova a câştigat procesul, prin sentinţa civilă numărul 1389 din 15.10.2010, pronunţată de Tribunalul Bucureşti în dosarul numărul 19003/3/2010.
Gaz Metan Severin ar putea promova în Liga I şi de pe locul secund, deoarece Poli Timişoara ar putea intra în depunctare de săptămâna viitoare, după şedinţa Adunării Generale, totul pornind de la faptul că gruparea bănăţeană nu a respectat decizia TAS şi nu şi-a achitat datoriile financiare faţă de jucătorul Laszlo Sepsi.
Revenind în „iarbă“, Gaz Metan Severin va trebui să adune cât mai mult puncte în acest final de sezon, unul în care întâlneşte adversari „incomozi“. Primul test va avea loc sâmbătă seară, de la ora 20.00, Bălău şi compania fiind „condamnaţi“ să câştige cu Luceafărul Oradea, o grupare care evoluează foarte bine în deplasare.
„Am urmărit jocurile cu Luceafărul Oradea şi am văzut că au o echipă bună, care pasează bine, dar, dacă noi reuşim să repetăm ultima evoluţie, nu avem cum să ratăm cele trei puncte. Respectăm adversarul, însă suntem obligaţi să câştigăm. Jucăm pe teren propriu, în nocturnă, sper să vină cât mai mulţi spectatori, deci avem suficiente motive să credem în victorie“, a spus, pentru GdS, vicepreşedintele grupării de la Dunăre, Răzvan Lupu.

Alro le-ar putea ajuta indirect pe FC Olt şi CSM Vâlcea

Un meci extrem de dificil îl va avea FC Olt Slatina, trupa lui Dan Oprescu urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 11.00 (TVR 3), pe FC Argeş, iar un succes la Piatra Olt înseamnă salvarea de la retrogradare.
Alb-vişiniii se pot bucura şi cu un egal, dar asta înseamnă să-i ţină pumnii lui Alro Slatina să câştige duminică, de la 11.00, cu Juventus Bucureşti, afundând-o şi mai mult pe aceasta în clasament. Altfel, o victorie cu bucureştenii ar fi un început perfect şi pentru noul antrenor de la Alro Slatina, Adrian Popescu, acesta luându-i locul de vineri lui Mircea Irimescu, fostul component al Craiovei Maxima retrăgându-se din pricina unor probleme medicale.
În partida cu Juventus ar putea intra în primul „unsprezece“ şi mijlocaşul Mădălin Murgan, care a revenit vineri în tabăra aluminiştilor.
Un succes al lui Alro ar putea-o ajuta şi pe CSM Vâlcea să aibă un final de campionat relaxant, dar elevii lui Alin Artimon şi-ar putea face singuri misiunea mai uşoară, asta însemnând să câştige contra liderului, Gloria Bistriţa, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 11.00, în Zăvoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS