5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLucian Bute a ajuns la spital din cauza ghetelor noi

Lucian Bute a ajuns la spital din cauza ghetelor noi

Lucian Bute a dezminţit zvonurile conform cărora meciul cu Carl Froch din 26 mai ar putea fi amânat din cauza unei accidentări.  Jurnaliştii de la boxinginsider.com lansaseră ideea conform careia „Mister KO“ nu va putea boxa cu Froch din cauza unei infecţii la picior. „Staţi liniştiţi, meciul cu Froch va avea loc la data stabilită! Am avut o simplă bătătură pe care am făcut-o de la o pereche de bocanci luaţi din Miami. Eu mă simt foarte bine, în rest sunt simple speculaţii“, a declarat Lucian Bute pentru Prosport.
Bute se pregăteşte pentru meci la Florida, în SUA, acolo unde a contractat o bacterie care i-a provocat o infecţie pornită de la o simplă băşică de la picior şi care a ajuns până la genunchi. Boxing Insider scrie că Bute a fost dus la spital, iar medicii au afirmat că recuperarea va fi mai lungă şi sportivul român ar putea să nu fie pregătit la capacitate maximă pentru meciul din 26 mai.  Şi preşedintele FR de Box, Rudel Obreja, a confirmat că partida cu britanicul Carl Froch se va disputa conform programării iniţiale, pe 26 mai, la Nottingham. „Am vorbit cu Lucian. A suferit o banală bătătură cauzată de faptul că şi-a schimbat ghetele de joc cu unele noi. A fost la medic în mod preventiv şi s-a tratat cu tinctură. Meciul se va disputa conform programului iniţial“, a spus Obreja, conform Mediafax.
Meciul are loc în oraşul natal al lui Froch, într-o sală în care va fi un zgomot infernal pro britanic. Se spune că gălăgia este atât de mare acolo, încât nu se aud nici clopotul care marchează reprizele şi nici indicaţiile antrenorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS