10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbalistele craiovene termină pe locul şapte dacă bat Alexandria

Baschetbalistele craiovene termină pe locul şapte dacă bat Alexandria

Chiar dacă oficialii echipei feminine de baschet Teleorman Alexandria ar fi dorit să nu mai joace cu SCM-U Craiova pentru locuri de clasament, 7-8, până la urmă confruntarea are loc. Prima partidă s-a desfăşurat joi pe terenul formaţiei teleormănene şi a fost câştigată de oltencele lui Liviu Manea, scor 73-61 (19-21, 17-12, 17-16, 20-12).
Meciul al doilea este programat duminică, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Bănie, iar dacă SCM-U va câştiga va încheia sezonul pe locul şapte. Dacă Alexandria va obţine victoria, confruntarea decisivă se va desfăşura pe terenul echipei pregătite de Mădălin Piperea.
Revenind la primul meci, trebuie menţionat că cele două formaţii nu s-au putut baza pe jucătoarele străine, care au plecat deja acasă. Singura excepţie o reprezintă jucătoarea americană din lotul Craiovei, Carla Bartee, care la Alexandria a făcut un meci foarte bun. Carla a stat pe teren tot meciul, marcând aproape jumătate din punctele echipei sale, 35, dar totodată a mai avut 25 de recuperări. „Cred că diferenţa s-a făcut la recuperare, noi având 51 de recuperări, faţă de 28 ale echipei din Alexandria. Ne-am impus la o diferenţă de 12 puncte şi vreau să ne impunem şi duminică pentru a încheia sezonul pe locul 7“, a spus antrenorul SCM-U, Liviu Manea. În afară de Bartee, alte trei jucătoare din formaţia craioveană au fost integraliste, Adelina Ştefan (18p), Irina Borş (13) şi Janina Simionca (7). Alte două jucătoare utilizate au fost Irina Gavrilă şi Carmen Bonciog.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS