9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSlătinenii vor o etapă perfectă

Slătinenii vor o etapă perfectă

Apele s-au liniştit la Slatina după permutările de la începutul săptămânii, însă liniştea aşternută poartă semnul prudenţei, ALRO Slatina concentrându-se asupra meciului de debut al noului staff tehnic, Sorin Cârţu, Mircea Irimescu, George Biţă şi Dan Păsărin. Aluminiştii vor întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, pe Luceafărul Oradea, o echipă incomodă în deplasare, dar care nu reprezintă un hop de netrecut pentru Ionuţ Stancu şi colegii săi. „Ca şi la Liga I, nu a apărut o echipă pentru locul trei, care să se desprindă. Sunt rezultate şi rezultate. E adevărat că ne-am îndepărtat puţin, dar nu cred că s-a încheiat lupta pentru locul trei. Avem un meci greu, cu o echipă destul de bună, Luceafărul. Vor veni să scoată maximum, sunt sigur de asta, însă noi am demonstrat că pe teren propriu suntem o echipă destul de bună şi sperăm să luăm cele trei puncte“, a declarat, pentru Olt TV, fundaşul Alin Vigariu.
Optimismul se regăseşte şi în cealaltă echipă a Slatinei, FC Olt urmând să întâlnească, la Piatra Olt, de la aceeaşi oră, pe FC Maramureş (Dolce Sport 1). „Orice alt rezultat în afara victoriei ar fi un eşec. Aştept să câştigăm meciul. Până acum am găsit scuze că jucăm cu primele clasate… Vreau ca băieţii să aibă mai multă încredere în ei. Cu siguranţă, lucrurile s-ar complica dacă nu obţinem toate cele trei puncte. Dacă emitem pretenţii de Divizia B, nu avem voie să nu câştigăm acest meci“, a declarat, pentru gazetanoua.ro, antrenorul oltenilor, Dan Oprescu.

CSM Vâlcea şi Gaz Metan Severin, „condamnate“
să câştige

Obligată să câştige este CSM Vâlcea, care, dacă vrea să mai rămână în liga secundă, nu are decât varianta victoriei în partida de sâmbătă dimineaţă cu Mureşul Deva, una dintre contracandidatele directe la salvarea de la retrogradare. „Nu pot garanta schimbări esenţiale într-un timp foarte scurt, dar pot să le garantez suporterilor vâlceni că vor găsi o echipă care în ziua respectivă va da tot ce poate“, a spus Alin Artimon pentru site-ul clubului din Zăvoi.
Sub deviza victoriei va juca sâmbătă şi Gaz Metan Severin (ora 11.00, Digi Sport 1), care nu va avea însă o misiune uşoară la Alba Iulia, Unirea fiind o formaţie redutabilă, mai ales pe teren propriu. Spre deosebire de partida precedentă, cu FC Timişoara, antrenorul Marian Bondrea va putea miza şi pe serviciile atacantului Cosmin Vancea, care şi-a ispăşit etapa de suspendare. Altfel, găzarii vor să răzbune înfrângerea din tur, scor 0-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS