10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPentru un Paşte fericit!

Pentru un Paşte fericit!

Pandurii Târgu Jiu – FCM Târgu Mureş
Stadion „Municipal“, sâmbătă, ora 17.00 (Digi Sport 1).
Pandurii: Mingote – Viera, Rada, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Maxim, Batin, Ibeh.
Antrenor: Petre Grigoraş.
FCM Târgu Mureş: Albuţ – Vagner, Kiriţă, Cordoş, Sepsi, L. Szilagyi – Astafei, E. Nicu, Ilyeş, Bumba – Subotici.
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

O victorie cu Târgu Mureş i-ar scăpa de griji pe panduri, care ar avea parte astfel şi de Sărbători liniştite

Pandurii nu a câştigat acasă în retur, însă acum oamenii lui Grigoraş au nevoie de victorie ca de aer pentru a evita problemele. După evoluţia penibilă de la Ploieşti, etapa trecută, Petre Grigoraş a pus lucrurile la punct, în vestiar. „Am avut nişte discuţii mai aprinse cu jucătorii. Speram să înţeleagă anumite lucruri, credeam că mergem pe nişte principii profesioniste, dar a trebuit să le readuc aminte nişte lucruri care s-au întâmplat la nivelul echipei. Mă deranjează cel mai mult lipsa de determinare, de atitudine. Şi când am pierdut, dacă s-a văzut dorinţă mare, o atitudine de luptător, nimeni nu a avut nimic de reproşat. Am avut unele căderi în această primăvară şi rezultatele s-au văzut. Suntem pe locul 17 în 2012 şi nu poate decât să ne întristeze, pentru că am ratat şansa unei clasări mult mai bune dacă mai câştigam 4-5 puncte“, a spus Grigoraş.
Pentru a avea parte de un Paşte fericit, Pandurii trebuie să învingă echipa din Târgu Mureş. Şi nu va fi deloc uşor. De când a venit Sabău, ardelenii au contabilizat trei victorii în patru meciuri. „Avem nevoie de victorie neapărat, altfel situaţia noastră se îngreunează rău de tot. Suntem într-o pasă proastă, sper să nu ne afundăm şi mai mult. Întâlnim o echipă foarte bine organizată, este cert. Am văzut-o de câteva ori de când a fost preluată de Sabău, o echipă care acoperă bine zona centrală a terenului şi joacă pe contraatac, cu doi jucători de viteză, Bumba şi Astafei. Au în componenţă jucători de mare experienţă. Vom avea un meci foarte dificil, dar va trebui să-l câştigăm cu sufletul, cu inima, pentru că vom fi lipsiţi de sprijinul suporterilor“, a spus Grig.

Liber pentru femei
şi copii

Gorjenii vor evolua cu porţile închise cu Târgu Mureş, doar copiii sub 14 ani şi femeile având acces gratuit. Antrenorul pandurilor speră ca femeile să lase pentru două ore treburile casnice şi să susţină Pandurii. „E cam greu cu femeile, pentru că sunt toate pe la bucătărie. Să sperăm că vor fi şi suportere care se vor desprinde două ore de acasă. Poate vin mai mulţi copii, să creeze o atmosferă propice jocului. Îi aşteptăm cu drag“, a mai afirmat Grig.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS