10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCupa Energia, la Turda

Cupa Energia, la Turda

Gruparea de Ligă Naţională, Potaissa Turda, a câştigat turneul de verificare de la Târgu Jiu, dotat cu Cupa Energia, reuşind două victorii şi un egal. „Nu am venit să câştigăm, ci să verificăm lotul. Rezultatele nu s-au pus pe primul plan. Nu sunt mulţumit de meciul cu Oradea, dar de cel cu Energia sunt“, a spus tehnicianul ardelenilor, Horaţiu Gal.
Din păcate, Energia i-a pierdut pe Dariu Apolzan şi Andrei Popescu, ambii accidentaţi.„Apolzan are o contuzie, lovitură oarbă în muşchi. Mai grav este la Andrei Popescu, sper ca după sărbători să fie apt pentru meciul de la Steaua“, a spus Liviu Andrieş. Antrenorul Energiei susţine că şi-a atins obiectivul: „Un turneu în care au jucat toţi. La unii jucători se vede că le lipsesc jocurile. Ne-am atins obiectivul acela de-a ne pregăti fizic. Au fost patru meciuri în care s-a alergat şi am pus osul la treabă. Am pierdut cu Turda, e un eşec care ne-a arătat slăbiciunile, dar sunt mulţumit de pregătirea fizică de la acest turneu. Au fost şi momente bune şi mai puţin bune. Când faci improvizaţii nu mai iese jocul. Am alergat şi asta e bine“, a declarat Andrieş.
Iată rezultatele complete ale turneului:Energia 2 – Potaissa Turda 34-40, Energia 1 – CSM Oradea 33-30, Potaissa Turda – CSM Oradea 32-32, CSM Oradea – Energia 2 30-26 şi Energia 1 – Potaissa Turda 29-33.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS