6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii plâng după punctele pierdute la Piatra Olt

Găzarii plâng după punctele pierdute la Piatra Olt

Remiza „albă“ înregistrată sâmbătă, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin. Antrenorul grupării de la Dunăre, Marian Bondrea, a recunoscut că jocul elevilor săi nu a strălucit, dar a admis că au fost mult mai prezenţi în joc şi meritau victoria, chiar dacă ocaziile au fost destul de puţine. „Sunt nemulţumit de rezultat, este un scor care nu reflectă realitatea din teren. Cred că trebuia să câştigăm din toate punctele de vedere, şi ca dominare, şi ca ocazii, dar ăsta este fotbalul şi trebuie să-i felicităm pe cei de la FC Olt pentru devotamentul lor, pentru dorinţa de a rezolva fiecare minge. Noi încercăm să facem o echipă competitivă, să jucăm un fotbal plăcut şi să obţinem nişte rezultate, în măsura posibilităţilor, care să ne menţină pe podium. Se pare că este o presiune pe jucători, cum se întâmplă de regulă în fotbalul românesc, artificială însă. Şi astăzi (sâmbătă – n.r.), din teama de a nu greşi, nu au găsit soluţii în fazele mai delicate, mai ales la cele din careul advers, dar noi trebuie să-i încurajăm să practice un fotbal frumos“, a spus Bondrea.
Nici atacantul Cosmin Vancea nu consideră rezultatul unul echitabil. „Nu suntem mulţumiţi de rezultat. Am întâlnit o echipă pe care credeam că o s-o batem fără prea mari probleme, dar, din păcate, nu am avut putere acolo în faţă. De data aceasta, atacul nu a funcţionat. Nu cred că a fost vorba de presiune, în Liga a II-a cam oricine bate pe oricine, aţi văzut ce rezultate au fost în ultimul timp… Repet, nu cred că e vorba de presiunea locului trei, pentru că avem un lot de jucători cu experienţă şi staff bun… Din punct de vedere al ocaziilor, a fost un scor echitabil, dar am întâlnit o echipă care efectiv a tras de timp tot meciul şi şi-a atins obiectivul. Au obţinut un punct, bravo lor. Urmează un meci foarte dificil, Timişoara este o echipă foarte bună, dar ne dorim să câştigăm“, a punctat Vancea.

Cruşoveanu: Mi-am făcut datoria

Dacă FC Olt a obţinut un punct în disputa cu Gaz Metan, asta s-a datorat fundaşilor, în special celor centrali, Cosmin Cruşoveanu şi Paul Irimescu, foşti jucători ai grupării din Severin. Fostul căpitan al găzarilor, Cosmin Cruşoveanu, recunoaşte că la acest meci a avut mai multe de demonstrat. „Poate pe undeva a fost vorba şi de orgoliu, să demonstrez că meritam să rămân acolo, dar eu zic că mi-am făcut datoria cât am putut de bine. În situaţia în care suntem noi, orice punct e foarte important, indiferent că îl obţinem acasă sau în deplasare. Lupta a fost de la început aprigă, dar eu zic că o să rezolvăm meciurile dificile pe care le avem şi o să ne detaşăm de partea inferioară a clasamentului. Este echitabil rezultatul. Nici ei, nici noi nu am avut ocazii mari sau în plus unii faţă de alţii“, a spus Cruşoveanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS