8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSă nu ne facem iluzii!

Să nu ne facem iluzii!

CFR Cluj – Pandurii Târgu Jiu
Stadion „Dr. C-tin Rădulescu“, sâmbătă, ora 17.00, Antena 1/GSP TV.
CFR: Beto – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Celestino, Peralta – Sougou, Rui Pedro, Bastos – Kapetanos. Antrenor Jorge Costa.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Cardoso, Al. Vlad – Nistor, Pintilii, Cristea – Maxim, Batin, Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraş.

Tehnicianul Petre Grigoraş consideră că Pandurii are doar 5-10 la sută şanse să obţină un rezultat favorabil în Gruia

Pandurii a dominat clar liderul Dinamo, etapa trecută, dar se teme de CFR Cluj. Lipsa lui Voiculeţ, suspendat o etapă, nu-i lasă prea mari speranţe lui Petre Grigoraş. Un punct în Gruia ar fi o mare surpriză. „Puteam să mergem şi cu echipa de anul trecut, cu Chiricheş, Stromajer, Vranjes, Băcilă, tot surpriză ar fi fost un rezultat de egalitate. CFR-ul luptă pentru titlu, nu se compară cu noi, care suntem o echipă mult mai mică. Deocamdată, obiectivele pandurilor nu tind atât de sus. Ar fi o mare surpriză dacă reuşim să scoatem un punct. Nu ştiu dacă CFR îşi permite să facă două rezultate negative consecutive. Ţinând cont de faptul că nu au câştigat la Mediaş, dacă nu ar reuşi nici cu noi, şi-ar complica lupta pentru titlu. Dar la valoarea jucătorilor, este greu de crezut că s-ar întâmpla aşa ceva. Asta nu înseamnă că suntem învinşi dinainte, însă şansele noastre sunt de 5-10%. Am pierdut un jucător de bază, Voiculeţ, şi e greu de înlocuit“, a declarat Grigoraş. Ca să plece neînvinşi din Gruia, oltenii au nevoie şi de mult noroc, nu numai de o evoluţie foarte bună. „Trebuie să avem, în primul rând, foarte multă şansă. În al doilea rând, să avem determinarea pe care am avut-o cu Dinamo. În situaţia asta poţi spera la un egal. Dacă una din ele lipseşte, şansele sunt mici“, a afirmat tehnicianul pandurilor.

Şi „ceferiştii“ se tem

Paul Batin, atacantul împrumutat în vară de la CFR Cluj, va fi titular pentru Pandurii în Gruia. În tur, Batin nu a fost folosit în meciul direct, respectându-se o înţelegere verbală între cluburi. De partea cealaltă, şi Stojan Vranjes are liber să evolueze contra echipei de care aparţine, Pandurii.
Mai mult decât de rezultat, lui Petre Grigoraş îi e frică să nu piardă la Cluj unul dintre cei trei jucători aflaţi la limita suspendării, Pintilii, Cardoso şi Vlad, pentru că jocurile cu Voinţa Sibiu şi CS Mioveni sunt mult mai importante pentru olteni. „Să nu pierdem jucători în următoarea perioadă. Pentru noi, partida cu CFR este importantă, dar extrem de importante sunt jocurile cu echipele clasate sub noi. Dacă învingem Sibiu şi Mioveni, nu ne mai facem griji în privinţa retrogradării“, a mai afirmat Grig.
Şi „ceferiştii“ se tem de Pandurii, o „bestia nera“ pentru ei. „Sunt buni, dar nu avem altă variantă în afara victoriei. Am văzut meciul lor cu Dinamo, în care au jucat foarte bine. Îmi place mult Grigoraş, însă nu ne permitem să mai facem paşi greşiţi, întrucât clasamentul e strâns“, a spus lusitanul Jorge Costa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS