21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au făcut un meci frumos cu Motru

Găzarii au făcut un meci frumos cu Motru

Pe o vreme superbă şi un teren sintetic foarte bun, Gaz Metan Severin a reuşit sâmbătă o partidă bună la Motru, câştigând în faţa Minerului cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Baeram (’52), pentru gazde, Cosmin Vancea (’47) şi Alex Dandea (’65), pentru oaspeţi.
Minerul Motru: Purcea – Inclăzan, Mânzatu, Dicu, M. Laurenţiu – Draguţescu, Ţiclea, Şoo, Petrovic – Răducă, Buciuman. Au mai intrat: Trică, Moiş – Ceauşu, Nueleanu, Cernica, Ureche, C. Laurenţiu, Baeram, G. Cândea, Oprea. Antrenor: Ştefan Nanu.
Gaz Metan Severin: Şteţca – Mirescu, Rioşanu, Cosic, Giurgiu – Zaharia, Mitic, Dandea, Bălace – Moutinho – Al. Marin. Au mai intrat: Bălău, D. Ignat, Al. Neacşa, L. Rusu, Abba, Vancea, Trifu. Antrenor: Marian Bondrea.
În partea a doua a întâlnirii, doi dintre juniorii Gazului, Giani Cândea şi Gabi Oprea, au intrat pe teren, însă în tabăra adversă, la dorinţa celor doi antrenori, intenţionându-se împrumutul acestora la divizionara C. Deşi evoluţia nu a fost deloc rea, tehnicianul „minerilor“, Ştefan Nanu, nu a luat o decizie.
La finalul partidei, tehnicianul Marian Bondrea s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi. „A fost altceva astăzi. Băieţii s-au mişcat mai bine, s-au legat pasele, am reuşit să şi marcăm… Nu a mai fost ca la meciul cu Apa, când noi abia ne ţineam pe picioare pe gheaţa aia. Dacă ştiam cum e terenul de la Combinat, nu mai jucam. A fost o partidă mai bună, dar încă nu facem ce trebuie. Vom regla jocul în următoarele amicale, pentru că potenţialul este mult mai mare. Sper să mai jucăm și miercuri. Sunt discuţii cu mai multe echipe (cu Autocatania Caransebeş şi Pandurii II – n.r.), dar să vedem“, a încheiat Marian Bondrea.

Vârtic şi-a reziliat contractul

Aflat în dizgraţia antrenorului Marian Bondrea, mijlocaşul Rareş Vârtic a ajuns la o înţelegere cu oficialii formaţiei Gaz Metan Severin şi şi-a reziliat contractul. „Plec cu inima îndoită de la Severin, dar nu pot să pierd timpul și să nu joc. Le mulţumesc suporterilor pentru tot, au fost minunaţi, iar foştilor colegi le doresc multă baftă. Toată stima pentru domnul preşedinte Gheorghe Constantin, care merită postul de conducător la Liga a II-a. De Marian Bondrea nu vreau să spun nimic. Este un antrenor bun, cu experienţă şi nu-i port pică. Din păcate, se lasă influenţat uşor de anumite persoane din anturajul echipei. Am venit la Severin cu gândul să fac performanţă şi nu sunt împăcat că plec aşa. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi le doresc multă baftă“, a spus Rareş Vârtic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS