10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInter îl vrea în continuare pe Chivu

Inter îl vrea în continuare pe Chivu

Conducerea clubului Internazionale Milano ar vrea să îi prelungească fundaşului Cristian Chivu contractul, fapt confirmat de o întâlnire programată pentru această săptămână, susţine un celebru jurnalist italian, Gianluca Di Marzio, informează Mediafax. Di Marzio a precizat, pe site-ul său oficial, că Ioan Becali va avea o întâlnire cu conducerea grupării, în care acesta din urmă va propune un nou contract pentru Chivu, însă cu un salariu mai mic decât cel actual.
Ioan Becali a declarat, pentru Ilsussidiario.net, că în mod sigur va avea o întâlnire cu oficialii grupării milaneze în această lună. „Sigur ne vom întâlni cu cei de la Inter până la finalul lunii, dar trebuie să stabilim o dată care să fie potrivită şi pentru Branca (Marco Branca, oficial al clubului Inter Milano – n.r.). Să rămână Chivu la Inter este prioritatea noastră. Îi respectăm mult pe Inter, Moratti şi Branca, astfel că aşteptăm această întâlnire importantă“, a precizat Becali.
Cristian Chivu are contract cu Inter Milano până în vară, iar presa internaţională a scris că s-ar afla în atenţia mai multor grupări, între care şi Real Madrid, Ajax Amsterdam şi Bayern München.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS