10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Barca s-a făcut de râs la Pamplona
Cu o apărare lentă şi visătoare, cu Messi neinspirat la mijlocul terenului şi cu Alexis Sanchez uşor ieşit din formă, FC Barcelona a înregistrat sâmbătă seară a doua înfrângere din acest sezon din Primera Division. „Extratereştrii“ lui Pep Guardiola au pierdut la Pamplona, scor 2-3, în faţa Osasunei, în etapa a 23-a, oferindu-i Realului Madrid şansa să se detaşeze la zece puncte în fruntea clasamentului. Trupa lui Jose Mourinho urma să joace aseară, după închiderea ediţiei, pe teren propriu, cu Levante. Pentru Osasuna au marcat D. Lekic (‘5, ‘22) şi R. Garcia (‘56), catalanii replicând prin Alexis Sanchez (‘51) şi C. Tello (‘73). La finalul jocului, reprezentanţii Barcei au acuzat dur arbitrajul, susţinând că al doilea gol al Osasunei a fost precedat de un ofsaid la Raul Garcia, în timp ce golul marcat de Alexis Sanchez la scorul de 2-3 a fost anulat, deşi chilianul se afla în poziţie regulamentară.
 
Mali a câştigat finala mică a Cupei Africii
Reprezentativa statului Mali a învins, sâmbătă, la Malabo, cu scorul de 2-0 (1-0), naţionala Ghanei, în finala mică a Cupei Africii pe Naţiuni (CAN), reuşind astfel să revină după 40 de ani pe podiumul competiţiei continentale. Golurile au fost marcate de Diabate, în minutele 23 şi 80. Mali a reuşit prin această victorie cel mai bun parcurs al său din 1972, când s-a aflat pe podium ultima dată. Din 1972, naţionala din Mali s-a aflat la baza podiumului de trei ori (1994, 2002, 2004). Finala CAN urma să se dispute ieri-seară, la Libreville, oponente fiind Zambia şi Coasta de Fildeş.
 
Dinamo Kiev a renunţat la Sepsi
Fostul fundaş al echipei FC Timişoara, Laszlo Sepsi, nu a fost păstrat în lotul celor de la Dinamo Kiev, informează presa ucraineană. Conform portalului ua.championat.com, tehnicianul Iuri Semin nu a fost impresionat de jucătorul român, care dăduse probe de joc începând de pe 6 februarie. Apărătorul a jucat şi un meci amical în tricoul lui Dinamo, încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Rubin Kazan. Pentru Laszlo Sepsi, fost fotbalist la Benfica Lisabona, au mai rămas doar ofertele din ţară, el fiind disputat de Steaua şi Dinamo.
 • Grupaj realizat de
Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS