Acasă Sport Scurte ştiri

Scurte ştiri

Siena a trecut de Napoli
Echipa Siena a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Napoli, în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Reginaldo (‘42) şi D’Agostino (‘66), în timp ce Napoli a punctat graţie unui autogol, nefericitul fiind Pesoli, în minutul 86. Tot în turul semifinalelor Cupei Italiei, Juventus a învins, miercuri, în deplasare, echipa AC Milan. Partidele retur vor avea loc la 21 martie.

Giggs continuă cu United
Fotbalistul galez al echipei Manchester United, Ryan Giggs (38 de ani), şi-a prelungit cu un sezon contractul cu gruparea din Premier League. „Când am semnat primul meu contract, nu m-aş fi gândit niciodată că voi juca la United timp de 22 de ani, dar mă simt bine şi ştiu că mai pot ajuta echipa să câştige trofee“, a declarat Ryan Giggs, conform Mediafax. Tehnicianul Alex Ferguson îl consideră pe Giggs „un jucător minunat“. „În multe privinţe, el singur reprezintă toate echipele pe care le-am antrenat la United. S-a reinventat constant şi s-a adaptat la schimbările de joc, păstrându-şi dorinţa de a învinge. La fiecare meci şi pentru fiecare antrenor este un exemplu“, a afirmat Ferguson. Sezonul viitor va fi pentru Giggs al 22-lea la Manchester United, grupare la care joacă din martie 1991. Galezul a evoluat în 898 de partide alături de echipa din Manchester, pentru care a înscris 162 de goluri, şi a câştigat de 12 ori campionatul Angliei şi de două ori Liga Campionilor.

Aimar şi-a prelungit contractul cu Benfica
Mijlocaşul argentinian Pablo Aimar şi-a prelungit cu un an contractul cu gruparea Benfica Lisabona, la care este legitimat din 2008, informează site-ul oficial al clubului lusitan, citat de Mediafax. „Nu a fost greu să ajungem la o înţelegere deoarece ambele părţi aveau deja intenţia de a prelungi acordul cu un an. Este o bucurie în plus în viaţa mea că mi-am prelungit contractul. Pentru mine este o mare mândrie să fiu aici“, a declarat fotbalistul de 32 de ani. Pablo Aimar, care a debutat la clubul argentinian River Plate, a sosit la Benfica în 2008, din Spania, unde a jucat la Real Zaragoza şi la Valencia.
• Grupaj realizat de
Alexandru Vîrtosu

Exit mobile version