5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDupă Timişoara, vine Benfica

După Timişoara, vine Benfica

Săptămână de foc pentru echipa de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu, care, în trei zile, susţine două jocuri foarte importante. Trupa lui Liviu Andrieş joacă astăzi, de la ora 17.00, în deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timişoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Naţionale, iar sâmbătă, de la ora 18.00, primeşte vizita formaţiei Benfica Lisabona, în optimile Cupei Cupelor. „Am vorbit şi cu băieţii. Avem două jocuri la trei zile, dar, dacă reuşim să ne recuperăm din punct de vedere psihic şi fizic şi să ne motivăm, eu zic că putem face un lucru frumos“, a declarat antrenorul gorjenilor, Liviu Andrieş.
Energia, aflată pe locul 4 în Liga Naţională, este outsider în Banat, deşi echipa gazdă este abia pe locul 9. Andrieş speră ca băieţii lui să joace şi cu sufletul pentru a veni cu puncte de pe malul Begăi. „Am văzut motivaţie şi mergem cu speranţe mari la Timişoara, deşi ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu. Timişoara este o echipă în lipsă de puncte, s-a investit foarte mult acolo în ultimul timp, s-au făcut transferuri, sunt mulţi bani, şi cu siguranţă îşi doresc să urce în clasament. Putem să-i batem jucând cu mintea şi cu sufletul. Nu cred că suntem favoriţi, deşi am învins Bacăul şi suntem în clasament peste Timişoara. Ţinând cont de ce s-a întâmplat acolo, ei sunt favoriţi. Va fi un meci de luptă ca şi cu Benfica“, a mai declarat Andrieş. Echipa gazdă vine şi ea cu moral bun după victoria din deplasare cu CSM Ploieşti. „Ne dorim să continuăm seria victoriilor. Avem un meci greu cu Energia, care a învins Bacăul, și clar avem o sarcină grea. Sper să reuşim o apărare excelentă şi agresivă. Aceasta poate fi cheia victoriei noastre“, a declarat Ioan Stan pentru handbalvolei.ro.
Singura indisponibilitate în lotul Energiei este Ciprian Şandru, cu entorsă. În schimb, Adrian Rădulescu, şi el accidentat cu Bacăul, a fost recuperat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS