11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii încep reglajele în Antalya

Găzarii încep reglajele în Antalya

Fotbaliştii formaţiei Gaz Metan Severin au scăpat de gerurile din România. Secunzii Florin Pârvu, Cornel Mihart şi Marian Vulpe au decis să renunţe la antrenamentul de vineri dimineaţă din cauza vremii nefavorabile şi s-au urcat cu jucătorii în autocar, având destinaţia Bucureşti, unde au înnoptat la hotel „Phoenicia“. În Capitală au fost aşteptaţi şi de „principalul“ Marian Bondrea, care joi a devenit doctor în sport, „Profesorul“ susţinându-şi teza de doc­torat la Facultatea de Educaţie Fi­zică şi Sport din Piteşti. Sâmbătă dimineaţă, oltenii decolează spre Antalya, unde se vor pregăti pentru următoarele 12 zile, cantonamentul având un caracter tehnico-tactic. Găzarii vor fi cazaţi la hotelul „Limak Atlantis“ din Belek, un stabiliment de cinci stele, dotat cu 11 terenuri de antrenament, unde vor pune la punct relaţiile de joc.
Iată jucătorii care vor participa la stagiul de pregătire de pe pământ turcesc: portari: Mihai Şteţca, Mihai Neagoe, Da­niel Popescu; fundaşi: Alex Mirescu, Ma­rius Bălău, Bozidar Cosic, Dan Ignat, Alex Dandea, Silviu Bălace, Liviu Rusu, Liviu Oşca; mijlocaşi: Alex Neacşa, Hugo Moutinho, Adrian Olah, Milan Mitic, Eugen Rioşanu, Ionuţ Mitroi, Viorel Şaim, Alex Zaharia; atacanţi: Cosmin Vancea, Patrian Trifu, Alex Marin, Paul Abba şi Bogdan Chirea. Juniorul Alex Rădulescu, de la Rapid II, se va alătura delegaţiei conduse de preşedintele Gheorghe Constantin direct la Aeroportul „Henri Coandă“, o decizie în privinţa sa urmând să se ia abia după acest stagiu de pregătire.
În acest al doilea cantonament al iernii, Gaz Metan Severin va disputa cinci sau şase partide amicale, însă doar două dintre adversare se cunosc în prezent. Este vorba despre FC Costuleni, ultima clasată în prima ligă din Republica Moldova, confruntarea fiind programată luni, şi de FC Aarau, locul doi în liga secundă din Elveţia, cu „ceasornicarii“ urmând să se joace miercuri.

Mihart: Ne aşteaptă un capitol foarte important din pregătire

Cornel Mihart (foto, în albastru), unul dintre secunzii lui Marian Bondrea, s-a arătat îngrijorat de faptul că există riscul ca zborurile să se amâne din cauza ninsorilor abundente, dar speră ca lucrurile să se desfăşoare normal. „Acum suntem pe drum (vineri – n.r.), dar ninge foarte tare şi abia mergem cu autocarul. Sper să nu fie probleme cu zborul de mâine (sâmbătă – n.r.), să se amâne sau ceva de genul ăsta, pentru că ne dă tot planul peste cap“, a spus Mihart, pentru GdS. „Sper să n-avem parte de ghinioane nici acolo, să nu fie accidentări. Ne aşteaptă un capitol foarte important din pregătire, la fel de important cum a fost cel de la Herculane, şi trebuie să ne punem la punct jocul, să facem lucrurile cum trebuie. Sper să avem un retur foarte bun“, a completat Cornel Mihart.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS