10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Abba şi Alex Marin au trecut pe la medic

Paul Abba şi Alex Marin au trecut pe la medic

Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin în această iarnă, Paul Abba (21 de ani), a tras o fugă ieri-dimineaţă la Craiova, fiind programat la prânz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicală. Reamintim că Paul Abba a lipsit de la reunirea echipei şi de la prima parte a pregătirii din cauza revoltelor din Nigeria, toate aeroporturile fiind închise timp de două săptămâni.
De asemenea, alt jucător care a trecut ieri pe la doctor a fost atacantul Alexandru Marin, acesta fiind supus unui consult la genunchi, după ce în timpul cantonamentului de la Herculane a acuzat unele dureri, însă se pare că nu este nimic grav.
Programul formaţiei Gaz Metan Severin din această săptămână este destul de lejer. Găzarii au avut liber două zile, urmând ca mâine-dimineaţă să revină la Severin şi să efectueze un singur antrenament. Două şedinţe de pregătire vor avea loc joi, urmând ca vineri, după ,,lecţia“ de dimineaţă, să plece cu autocarul spre Bucureşti şi să înnopteze la hotel ,,Phoenicia“. Sâmbătă dimineaţă, oltenii vor decola de pe Aeroportul ,,Henri Coandă“ spre Belek (Antalya), unde vor fi găzduiţi de ,,Arcadia“. Al doilea cantonament al iernii, destinat pregătirii tehnico-tactice, se va încheia pe 16 februarie. Gaz Metan Severin va susţine cinci-şase meciuri amicale pe pământ turcesc, însă în prezent se cunosc doar doi dintre adversari, fiind vorba despre moldovenii de la FC Costuleni (6 februarie) şi elveţienii de la FC Aarau (8 februarie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS