7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMogoşanu şi-a stabilit lotul pentru Antalya

Mogoşanu şi-a stabilit lotul pentru Antalya

După două săptămâni de „dezmorţire“ pe plan local, formaţia antrenată de Daniel Mogoşanu (foto), ALRO Slatina, va începe de luni o nouă etapă a pregătirii, în programul aluminiştilor figurând un cantonament în Antalya (30 ianuarie – 11 februarie), cartierul general fiind stabilit la hotelul „Arcadia“ din Belek. Iată lotul oltenilor care va zbura luni cu charter-ul spre Antalya: portari: Mecea, G. Savu, Bănică; jucători de câmp: Vigariu, Pasăre, Vişa, Grosu, Anghelina, Ed. Stoica, Sg. Popescu, Quist, Al. Coman, E. Badea, Precup, Vuculescu, I. Stancu, Săceanu, Creţu, Crăciun, Stoianof, Ene, Răducu, M. Voicu, Boroiban.
Pe 7, 8 şi 9 februarie, aluminiştii au în program jocuri amicale, adversarii urmând să fie aflaţi până la decolare.
În cantonamentul din Antalya, antrenorul Daniel Mogoşanu le-a pregătit jucătorilor un program cu două antrenamente pe zi. „Dimineaţa vor avea loc antrenamentele cu caracter fizic, iar după-amiaza vor fi cele tehnico-tactice. Au fost ceva probleme legate de kilograme, însă ei au termen ca până la plecare să revină la greutatea optimă. Trebuie să înţeleagă că poartă responsabilitatea deciziilor, a acţiunilor lor. Ca atare, există reguli după care trebuie să ne ghidăm. Nimeni nu este privilegiat“, a declarat antrenorul Daniel Mogoşanu în cadrul unei conferinţe de presă.
La revenirea din cantonament, aluminiştii vor avea o zi liberă, după care îşi vor relua pregătirea pe plan local, urmând ca până la startul returului să susţină patru jocuri de verificare, fiind vorba despre o „dublă“ cu CSM Vâlcea, pe 18 februarie (în deplasare) şi 22 februarie (pe teren propriu), şi una cu FC Caracal, pe 26 şi 28 februarie.
 
ALRO, buget frumos
 
În cadrul ultimei şedinţe a consiliului judeţean, consilierii au aprobat bugetul pe 2012 pentru ALRO Slatina, fiind vorba de 2.400.000 de lei. „Am cerut şi ni s-a aprobat un buget pentru un club profesionist. Ne-am luat un angajament – pentru că în momentul în care ceri trebuie să dai -, să terminăm în acest sezon pe locurile trei-patru. Nu mai putem spera la primele două poziţii decât dacă batem Timişoara în meci direct, iar dacă vor fi probleme legate de licenţă, să putem profita. Dacă nu, în sezonul următor obiectivul nostru este clasarea pe primele două locuri. Lotul este, în mare, format. În vară vom aduce unu, doi fotbalişti. Eu aşa cred, cu lotul acesta am putea face faţă în Liga I“, a declarat preşedintele celor de la ALRO Slatina, Jean Niţulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS