10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, pregătire fără reproş

Pandurii, pregătire fără reproş

Petre Grigoraş are numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi după primul stagiu din Antalya, singura nemulţumire a tehnicianului fiind legată de accidentări

Pandurii Târgu Jiu încheie astăzi primul stagiu din Antalya, unul dedicat pregătirii fizice, iar antrenorul gorjenilor se declară mulţumit de modul în care au răspuns jucătorii. „Băieţii s-au comportat foarte bine. Nu am ce să le reproşez şi chiar mă bucur că nu au nici un fel de probleme din punct de vedere al comportamentului, al atitudinii în antrenament sau în jocuri. Din păcate, munca a fost umbrită de accidentarea lui Rusu, chiar şi a lui Brata, care îi va ţine departe de teren mai mult timp. Singurul lucru de care mă temeam erau accidentările. Parcă partea dreaptă e blestemată la noi, începând de la Matei, Pleaşcă, Adi Rusu. Toţi cad pe capete. Ar trebui să schimb sistemul, să jucăm cu trei fundaşi centrali, să nu mai am pe cine pune în dreapta, ca să nu se mai accidenteze jucătorii“, a declarat Grigoraş. Şi ploile abundente din ultimul timp au dat puţin peste cap programul pandurilor, care s-au refugiat în sala de forţă.

Unguruşan, 99% transfer reuşit

Echipa din Târgu Jiu nu a reuşit nici un transfer, deşi are nevoi mari, mai ales în atac şi pe partea dreaptă. Şefii grupării gorjene au chemat la probe nişte anonimi din ligile de amatori pe care Grigoraş i-a expediat rapid. În cantonamentul din Antalya a mai sosit un tânăr brazilian de 18 ani, Williams, ce va fi testat. Tehnicianul speră să aibă lotul complet în al doilea stagiu din Antalya. „Dacă tot au plecat atât de mulţi jucători, aştept să vină alţii. Dacă spun acum numele lor, ar trebui să vândă o mină. A venit lituanianul, să vedem dacă va confirma. Mai avem în vizor încă trei jucători. Sper ca în stagiul al doilea să-i avem la lucru. Cei care au venit în probe, în afară de Matulevicius, sunt nişte jucători care nu au ce căuta pe la noi pe la echipă. Pentru mine sunt mai mult decât modeşti şi cei care ni i-au trimis cred că ne-au confundat“, a mai spus Grigoraş.
Pandurii sunt în discuţii avansate pentru achiziţionarea fundaşului dreapta de la „U“ Cluj, Bogdan Unguruşan. „Cu Unguruşan mai sunt ceva discuţii, în proporție de 99% vom reuşi să îl luăm. Nu va pleca de acolo chiar liber de contract, dar nici nu e vorba de o sumă mare. Sperăm să avem înţelegere din partea domnului Florian Walter şi să reuşim măcar un împrumut pe şase luni al jucătorului“, a spus preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Victorie în ultimul amical

În ultimul amical disputat în primul stagiu din Antalya, Pandurii Târgu Jiu a învins echipa FK Baku, locul 4 în Azerbaidjan, scor 1-0. Singurul gol a fost înscris de juniorul Roberto Dumitru, în minutul 88. Pentru azeri a evoluat şi fostul jucător de la Pandurii, Bogdan Apostu.
Pandurii: Mingote (‘46, Horvat) – Tătaru, Viera (‘63, Avramescu), Cardoso (‘63, Popete), Vlad (‘63, Unguru) – Voiculeţ (‘63, Williams), Nistor, Cristea (‘63 Neagu) – Lemnaru (‘46, Al. Grigoraş, ‘70 Matulevicius), Matulevicius (‘46, R. Dumitru), Batin (‘46 Bucur).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS