22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportALRO luptă pentru locurile trei - patru

ALRO luptă pentru locurile trei – patru

Preşedintele formaţiei ALRO Slatina, Jean Niţulescu, a afirmat că trupa lui Daniel Mogoşanu are ca obiectiv clasarea pe locurile trei-patru la finele returului, explicând că în vară, când aluminiştii îşi propuseseră promovarea, nu se luase în calcul venirea în seria a doua a nelicenţiatelor FC Timişoara şi Gloria Bistriţa. Acesta a mai spus că, dacă nu se va ivi ocazia de promovare de pe locurile trei-patru, caz în care bănăţenii şi ardelenii nu ar primi licenţa pentru prima scenă, obiectivul pentru noul sezon va fi accederea în Liga I. Jean Niţulescu a înmânat deja proiectul său factorilor de decizie, care vor hotărî aprobarea bugetului.
„Noi am făcut un proiect pentru ca unităţile bugetare să ne finanţeze, prin care anunţam Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean Olt că ne-am luat angajamentul ca în sezonul 2011-20012 să promovăm în Liga I, dar nu ştiam la data respectivă că vicecampioana ţării, FC Timişoara, şi Gloria Bistriţa, care au terminat campionatul cu drept de rămânere în Liga I, nu vor obţine licenţa.
Ne-am luat angajamentul că vom termina pe locurile trei-patru în sezonul acesta, celelalte speculaţii le poate face oricine. În anumite împrejurări, aceste poziţii îţi dau drept de promovare, dacă nu, pentru sezonul 2012-2013, propunem ocuparea locului întâi şi doi. Rămâne ca factorii de resurse să analizeze aceste lucruri şi să decidă“, a declarat, pentru gazetanoua.ro, preşedintele Jean Niţulescu. „Când am propus acest lucru autorităţilor, ne-am bazat pe lotul de jucători pe care îl avem, lot care probabil va fi completat cu minimum doi-trei jucători, care au litigii cu cluburile lor, sunt la comisiile Federaţiei şi Ligii Profesioniste pentru a fi declaraţi jucători liberi (Mădălin Ciucă şi Gabriel Velcovici – n.r.). Atât timp cât nu şi-au reziliat contractele sau nu au fost declaraţi liberi, ne abţinem de la comentarii. Noi sperăm să se alăture lotului până la plecarea în cantonament, dar depinde dacă se vor da verdictele, deja au avut primele termene“, a completat oficialul aluminiştilor.

„Televiziunile vor transmite toate meciurile de acasă“

Preşedintele Jean Niţulescu a afirmat că ALRO Slatina a încheiat contracte de colaborare cu posturile TVR şi Dolce Sport, urmând ca toate meciurile de pe teren propriu, din retur, să fie transmise în direct. Oficialul oltean a admis însă că există riscul ca unele partide să nu fie televizate. „Avem confirmat de la televiziune că toate cele opt meciuri de acasă se vor transmite la televizor, patru pe TVR, patru pe Dolce Sport. Pot interveni modificări, pentru că, dacă televiziunile solicită să fie transmis meciul duminica, depinde dacă echipele cu care jucăm vor accepta schimbarea datei. Modificările se fac cu aprobarea clubului vizitator“, a explicat preşedintele grupării ALRO Slatina, Jean Niţulescu. Aluminiştii vor disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe „Metalurgistul“, primul amical din 2012, contra divizionerei C Damila Măciuca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS