16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAluminiştii au scăpat de doctori

Aluminiştii au scăpat de doctori

Formaţia ALRO Slatina a făcut ieri-dimineaţă o scurtă „plimbare“ la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicală. Cei 21 de jucători au fost însoţiţi de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, şi de antrenorul principal Daniel Mogoşanu, pe final făcându-şi apariţia şi preşedintele Jean Niţulescu.
Lotul aluminiştilor prezent în Bănie a fost compus din: portari – Nicuşor Bănică, Marian Mecea; jucători de câmp – Robert Săceanu, Laurenţiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Vişa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Cătălin Crăciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Răducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionuţ Stancu, Alin Vigariu, Andrei Creţu şi Alex Coman.
Cum vizita s-a încheiat aproape de prânz, tehnicianul Daniel Mogoşanu a hotărât să-i lase liberi toată ziua pe jucătorii săi. De astăzi, însă, lucrurile vor sta cu totul altfel, fiind programate câte două şedinţe de pregătire pe zi până sâmbătă, când va avea loc primul amical pe 2012, programat de la ora 11.00, pe stadionul „Metalurgistul“, contra divizionarei C Damila Măciuca.
 
Mogoşanu: Trebuie să începem în forţă
 
„Principalul“ Daniel Mogoşanu a afirmat că ALRO Slatina nu trebuie confundată cu Universitatea Craiova, chiar dacă în lotul său sunt nouă foşti jucători ai Ştiinţei şi că îşi doreşte să înceapă returul cu rezultate pozitive. „Nu suntem la reunirea Universităţii, ci a echipei ALRO Slatina, dar este adevărat că avem o mare parte de jucători care au evoluat la Craiova. Spiritul n-a murit şi nu o să moară niciodată, însă jucăm sub o altă denumire şi reprezentăm oraşul Slatina. Obiectivul nostru din acest an este clasarea pe primele patru locuri. Pentru primele două poziţii este mai greu şi totodată destul de devreme ca să vorbim. Pentru asta trebuie să ne pregătim şi să începem în forţă. Dacă reuşim să realizăm promovarea, un lucru dificil, sunt convins că se găsesc resursele pentru susţinerea echipei în Liga I“, a spus Daniel Mogoşanu.
Numărul jucătorilor care au evoluat pentru Universitatea Craiova şi care ar putea juca pentru ALRO ar putea creşte la 11, dar pentru asta trebuie ca Mădălin Ciucă şi Gabriel Velcovici să fie declaraţi liberi de contract de către comisiile FRF, cei doi arătându-se dispuşi să evolueze la Slatina.
 
Stancu: Ne dorim foarte mult să promovăm
 
La rândul lor, Ionuţ Stancu (foto) şi Alin Vigariu şi-au amintit şi ei de perioada petrecută la Universitatea şi au punctat că îşi doresc foarte mult să promoveze cu ALRO în Liga I. „Acum, că ne aflăm aici, ne simţim ca la Craiova, dar suntem la ALRO. Atmosfera e foarte bună şi n-am avut aşa linişte şi continuitate în jocuri de mult timp. Nu regret că am făcut pasul din Liga I aici, la Slatina, pentru că am găsit nişte oameni foarte buni, profesionişti, care îşi doresc performanţă şi sperăm ca ea să vină. Faptul că avem atâţia fotbalişti de la Craiova înseamnă că aici sunt jucători talentaţi şi e foarte bine să-i avem la echipă. Cu toţii ne dorim foarte mult să promovăm“, a spus Ionuţ Stancu. „Da, putem spune că ne simţim ca la Universitatea, mai ales că Slatina este aproape de Craiova. Obiectivul este promovarea, noi încercăm asta. Rămâne de văzut şi dacă vom reuşi. Sigur că Slatina poate ţine o echipă în Liga I, pentru că sunt destui oameni cu bani. Sunt oraşe mult mai mici ca Slatina, care au avut echipe pe prima scenă“, a punctat Alin Vigariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS