16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au demarat pregătirile

Găzarii au demarat pregătirile

Formaţia Gaz Metan Severin a început vineri pregătirile pentru returul campionatului, la prima strigare prezentându-se 26 de jucători. Lotul i-a cuprins pe Şteţca, Neagoe, Popescu – Firoiu, Mirescu, Rioşanu, Şaim, Chirea, Firoiu, Mitroi, Moutinho, Neacşa, Ignat, Olah, Berceanu, Rusu, Bălău, Trifu, Vancea, Biţiş, Zaharia, Al. Marin, Dandea,  Mitriţă, Niţă şi Osca. Au lipsit motivat Milan Mitic şi Bozidar Cosic, ambii urmând să vină la Severin luni, şi Paul Abba, care nu a putut părăsi încă Nigeria. Marian Bondrea şi-a chemat elevii la ora 11.00, la stadionul „Municipal“, şi preţ de aproximativ 80 de minute i-a ,„dezmorţit“ cu alergări, mingea ieşind din programul profesorului. Găzarii nu vor avea liber în acest weekend, abia la sfârşitul săptămânii viitoare îşi vor vedea familiile, urmând apoi să plece în cantonamentul de la Herculane (23-30 ianuarie).
Tot vineri, conducătorii grupării de la Dunăre au reziliat contractele lui Alin Vigariu, Rareş Vârtic şi Paul Irimescu.
După antrenamentul de dimineaţă, a urmat o conferinţă de presă în care antrenorul Marian Bondrea şi preşedintele executiv Gheorghe Frăţică i-au prezentat pe Alex Zaharia, Alex Marin şi Dan Ignat. „Echipa fiind la înălţime, obiectivul nostru este să încheiem pe podium. Se doreşte ca echipa să ajungă în prima ligă şi este un lucru realizabil, dar nu ştiu dacă într-un viitor apropiat sau ceva mai îndepărtat. Noi vom face tot posibilul să fie cât mai rapid. Am renunţat la jucătorii care ocupau locul în echipă degeaba şi am apelat la tineri cu foame de performanţă. O parte din juniorii clubului încercăm să-i împrumutăm, cel puţin la o echipă de Liga a III-a“, a punctat Bondrea.
Optimist în privinţa returului s-a arătat şi Gheorghe Frăţică: „Conducerea administrativă ţinteşte rezultate bune şi atragerea publicului în acest minunat stadion. Noi sperăm că domnul Bondrea împreună cu tot lotul de jucători vor face tot ce le stă în putinţă să umple stadionul, aşa cum a fost şi cu FC Bihor în toamnă. Trebuie să facem tot ce depinde de noi să rămânem acolo sus“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS